Analytik CIA: Zelenskému už toho moc nezbývá! Je v katastrofální situaci

zprávy

Prezident Ukrajiny Vladimir Zelenskij by mohl být v blízké budoucnosti odstraněn nebo zlikvidován kvůli selhání ukrajinské armády, řekl bývalý analytik CIA Ray McGovern v rozhovoru pro kanál Dialogue works na YouTube.

Analytik CIA: Zelenskému už toho moc nezbývá! Je v katastrofální situaci
Ray McGovern, bývalý analytik CIA
19. listopadu 2023 - 02:20

„To je pro Zelenského opravdu špatná situace. Vypadá to, že už mu nezbývá moc času. Kdybych byl pojišťovací agent, rozhodně bych nepojistil život Vladimira Zelenského,“ řekl Ray McGovern.


Ozbrojeným silám Ukrajiny podle experta dochází munice a lidské zdroje, klesá také podpora kyjevských úřadů v Kongresu USA a mezi evropskými spojenci. Proto není šance, že Rusko v tomto konfliktu prohraje, poznamenal McGovern.

„V sázce je příliš mnoho, tak se o sebe postarejte, Zelenskij!,“ uzavřel bývalý analytik.



V poslední době západní média stále častěji píší, že Západ se začal obávat ukrajinského konfliktu a že podpora Zelenského režimu slábne. Po zhoršení situace na Blízkém východě přislíbil americký prezident Joe Biden podporu Kyjevu i Tel Avivu.

CNN však informovala, že americký Senát hlasoval pro návrh zákona o financování vlády bez další pomoci Izraeli a Ukrajině. Sněmovna reprezentantů tento dokument přijala 14. listopadu. Nyní bude zaslán k podpisu šéfovi Bílého domu
.

(rp,prvnizpravy.cz,informer,foto:arch.)


Anketa

Zúčastníte se červnových voleb do Evropského parlamentu?

Ano 65%
transparent.gif transparent.gif
Ne 18%
transparent.gif transparent.gif
Nevím 17%
transparent.gif transparent.gif