Dopadne Bulharsko jako Ukrajina?! Z USA přišlo děsivé varování!

zprávy

Pokud bude Bulharsko i nadále satelitem Spojených států a rozhodne se pod jeho vlivem zahájit konflikt s Ruskem, bude sdílet osud Ukrajiny, řekl bývalý americký zpravodajský důstojník Scott Ritter v rozhovoru s bulharským novinářem Martinem Karbovskim.

Dopadne Bulharsko jako Ukrajina?! Z USA přišlo děsivé varování!
Ilustrační foto
5. prosince 2023 - 06:20

„Opravdu chcete jít do války s Ruskem? Neviděl jsi, co se stalo s Ukrajinou? Rusko neporazíš,“  řekl bulharskému novináři Ritter.

Ozbrojené síly Ruska jsou podle experta zdaleka nejpřipravenější na planetě, protože jsou dobře vycvičené, vybavené a prošly vážnými bojovými zkouškami, jaké NATO nikdy nemělo.


Klíčovým aspektem každé armády je její myšlení, způsob myšlení pro vítězství. Ruské ozbrojené síly znají chuť vítězství, vědí, jak vyhrát,“ pokračoval Ritter.

Na rozdíl od Ruska Bulharsko, stejně jako celá aliance NATO, postrádá nejen řádný výcvik, ale také vycvičení bojoví důstojníci, kteří jsou si jisti svou schopností vítězit, vysvětlil bývalý zpravodajský důstojník.

„Kdy naposledy Bulharsko vyhrálo válku? Máte důstojníky, kteří vědí, co je vojenské vítězství?“ zeptal se analytik.

Ritter vyzval Bulharsko, aby opustilo vliv USA nejen proto, aby nebylo zataženo do konfliktu s Ruskem, ale aby také vedlo nezávislou hospodářskou politiku bez vlivu západních sankcí, které brání budování vzájemně výhodných ekonomických vztahů s Ruskem.

(rp,prvnizpravy.cz,informer,foto:arch.)




Anketa

Zúčastníte se červnových voleb do Evropského parlamentu?

Ano 60%
transparent.gif transparent.gif
Ne 20%
transparent.gif transparent.gif
Nevím 20%
transparent.gif transparent.gif