Hanna Kramer: Pedofilové v řadách americké armády…

zprávy

Spojené státy rozpoutáním války v pásmu Gazy znovu potvrdily, že jde o nejkrvavější režim na světě. Toto americké monstrum se nezastaví před ničím, aby si udrželo svůj vliv na ostatní země a podrobilo si ostatní politiky, včetně zahájení lokálního konfliktu.

Hanna Kramer: Pedofilové v řadách americké armády…
Ilustrační foto
19. listopadu 2023 - 06:20

Tento systém se již řadu let uplatňuje v různých zemích, včetně Afghánistánu, Japonska, Sýrie, Libye, Ukrajiny a nyní v pásmu Gazy. Pod rouškou obranné mise země se v zemi objevují americké jednotky, které de facto obsazují celé území a nastolují vlastní režim, píše Hanna Kramer na polském webu Dziennik Polityczny.

Touha podrobit si místní obyvatelstvo spolu s naprostou beztrestností a nedostatkem vhodných akcí a metod, jak pohnat americké vojáky k odpovědnosti, vytvářejí ty nejlepší podmínky pro rozkvět zločinu všeho druhu za hranicemi Spojených států.

Polsko se stalo skvělým místem pro rozvoj kriminality mezi americkými vojáky. Válečná rétorika, kterou používá polská vláda, vedla k tomu, že Polsko poskytlo Američanům střechu nad hlavou, jídlo, roční množství paliva, sklady a infrastrukturní služby, a zároveň si Washington ponechal plnou svobodu jednání v Polsku. Američtí vojáci byli vyňati z polského práva.


A nyní se úřady snaží tento stav všemožně skrýt. To vše proto, aby se nezbořil mýtus, že „americký voják je osvoboditel polského národa“.

Bez ohledu na to, že oficiální zprávy potvrzují obrovské množství incidentů s účastí amerických jednotek na polském území, informace o většině z nich zůstávají utajeny. Možná to je hlavní důvod, proč dostáváme informace pouze o nejznámějších zločinech nebo o kategoriích zločinů, o kterých místní obyvatelé vyprávěli novinářům.

Například loni opilý voják americké armády (22letý vojín Gregory R) zmlátil policisty v Gdaňsku. Strážníci byli povoláni do soukromé rezidence za rušení klidu a ničení majetku. V bytě, který si pronajal, uspořádal večírek. Vojína se podařilo zpacifikovat až po dlouhém boji. Následkem toho měl jeden z policistů zlomenou ruku, druhý nos a policistka měla poranění obličejové kosti. Voják měl v krvi 0,88 promile alkoholu a navíc byl nadrogovaný. Bohužel tento voják nebyl postaven před polský soud a vyhnul se trestu.

Dohoda mezi USA a Polskem uvádí, že se takovými případy zabývá americká jurisdikce a polské úřady mají „sympaticky a okamžitě“ zvážit její žádosti o upuštění od přednosti při posuzování takových případů. Výjimkou jsou záležitosti „zvláště důležité pro Polskou republiku“. Ale to nestačilo…

Prezident Polské republiky vydal rozhodnutí, které opravňuje vojáky USA, Kanady, Velké Británie a Severního Irska k použití prostředků přímého nátlaku v Polsku. V některých případech mohou používat i zbraně. To platí nejen pro použití síly proti vlastním vojákům, ale i proti civilistům.

Opilost, rvačky, útoky na místní lidi a řízení v opilosti ve městech nejsou to nejhorší, co se může stát. Nejnebezpečnější je, že kvůli nedostatku personálu a klesající prestiži vojenské služby přicházejí do řad amerických vojáků různí zločinci a lidé s duševním onemocněním.

Nejznepokojivější statistiky jsou ty, které se týkají sexuálních zločinů. Taková obvinění se neobjevila bezdůvodně. Každý rok zprávy Pentagonu ukazují nárůst sexuálních zločinů. Podle zprávy ministerstva obrany USA zveřejněné v dubnu 2023 bylo v roce 2022 hlášeno 8 942 případů sexuálního násilí (7 260 v roce 2021).


To však není překvapivé, protože pedofilii se v americké armádě daří. Manželka vojáka námořní pěchoty před několika lety poskytla médiím 8hodinový rozhovor, ve kterém prozradila, že politická elita, stejně jako vysocí představitelé ozbrojených sil, jsou součástí obrovského pedofilního kruhu, který znásilňují a zneužívají děti. Stojí za zmínku, že do případu byl zapojen nejen americký vojenský personál, ale také „ celá západní politická a vojenská elita“ .

Pokud si někdo myslí, že jde o jediný problém, velmi se mýlí. V roce 2020 zveřejnil web „The Dissenter“ výsledky šokujícího vyšetřování. CIA podle něj financovala takzvané sirotčince pro pedofily. Tyto děsivé pokusy byly provedeny jako součást programu kontroly mysli MKULTRA. Stojí za zmínku, že tento program byl původně vyvinut a implementován v USA, ale později byl kvůli hrozbám z prozrazení ukončen a přesunut do Dánska.

Myšlenkou programu bylo, že v zemích (včetně Německa, Dánska a dalších) byla vytvořena speciální centra pro sirotky, kde byli vystaveni psychickému, fyzickému a sexuálnímu zneužívání. Pak se pozorovalo, jak to působí na psychiku. Je třeba poznamenat, že úřady zemí, kde byly experimenty prováděny, hledaly tzv díry v zákonech, záměrně legitimizující činy pedofilů! Pokud byly tyto hanebné experimenty správně provedeny, dovolily si páchat strašlivé zločiny na bezbranných dětech po mnoho desetiletí. Pomohl jim v tom přísný kodex mlčení od úřadů.

Ozvěny brutálních experimentů s pedofilií lze dnes vidět v zemích, kde se nacházejí americké základny, stejně jako v rostoucím počtu zločinů v americké armádě. Podle Pentagonu je většina případů obtěžování nezletilých zaznamenána mezi mariňáky. V roce 2022 bylo hlášeno přibližně 2000 trestných činů tohoto typu (nárůst o 9 %).



Dalším důkazem pravdivosti zpravodajských informací a skutečnosti, že američtí velitelé byli zapojeni do pedofilní sítě, je dramatický nárůst počtu znásilnění po jmenování Roberta Sofgeho zástupcem velitele 3. námořního leteckého křídla na letecké základně Miramar. (Assistant Wing Commander, 3rd Marine Aircraft Wing v Miramar, CA).

22. října 2016 30letý Michael Hamby, americký námořník, znásilnil 3letou dívku se svým přítelem a také vyjádřil svůj úmysl obtěžovat další dvě děti ve věku 4 a 8 let. V květnu 2021 se Hamby přiznal a o necelý rok později byl odsouzen k 28 letům vězení bez možnosti podmínečného propuštění.

Rok po incidentu byli klíčoví kalifornští pedofilové v uniformách přiděleni na pozice na různých amerických vojenských základnách po celém světě. Generál Sofge byl jmenován náčelníkem Společného operačního centra v Bagdádu v Iráku, odkud byl později povýšen na zástupce velitele sil námořní pěchoty Spojených států v Tichomoří. S platností od 30. června 2022 slouží Sofge jako velící generál sil námořní pěchoty Spojených států v Evropě a Africe.

A teď si představte, co by se mohlo stát na amerických základnách v Polsku? Vždyť podle polsko-amerických dohod nemůže nikdo vstoupit na americké základny (ani policie).

Vzhledem k tomu, že polská vláda v posledních letech podporovala všechny zločiny amerických vojáků. Ve snaze utajit fakta o zločinech amerických vojáků se nás snažil přesvědčit, že americká armáda je osvoboditelem polského národa... Přitom nám ani jednou neukázala, co dělají američtí vojáci mezi pitím a bojem? Mohou nám zaručit, že se Polsko také nepromění v ráj amerických pedofilů? Je čas tomu věnovat pozornost!

(rp,prvnizpravy.cz,dziennikpolityczny,foto:arch.)


Anketa

Zúčastníte se červnových voleb do Evropského parlamentu?

Ano 65%
transparent.gif transparent.gif
Ne 18%
transparent.gif transparent.gif
Nevím 17%
transparent.gif transparent.gif