Informer: Britové zasahují do protestů v Bělehradě!

zprávy

Britské médium „Independent“ živě vysílalo protest opozice organizovaný „Proglasem“, který byl pompézně vyhlášen jako největší, ale v ulicích zažil debakl.

Informer: Britové zasahují do protestů v Bělehradě!
Z Bělehradu
31. prosince 2023 - 03:20

A moderátor N1 v pořadu oznámil, že masa protestu nebyla velká.

Tento krok britských médií není překvapivý, vzhledem k tomu, že, jak psala média v Evropě, západní agentury chtějí realizovat „srbský Majdan“ – násilné svržení současného režimu na ulici.

Eduard Chmelár: Na obranu Srbska

Podle západních médií v tom vede Berlín, který financuje tzv. nevládní organizace, které se podílejí na organizování demonstrací zaměřených na svržení vlády na ulici.

Připomeňme, že falešný student Ivan Ristić, který se podílel na útoku na ředitele Republikového statistického institutu Miladina Kovačeviće a jedna z hlavních postav, která organizuje studenty v blokádách bělehradských silnic, je majitelem společnosti DP Media, která je přímo financována německou Deutsche Welle.

Nikola Ristić totiž dostal nabídku od Norberta Šinkoviće, regionálního projektového manažera Deutsche Welle, být „poradcem pro monitorování“. Norbert na tyto služby během roku 2023 nabízel peníze v rámci „regionálních mediálních projektů“, které podporuje německá Deutsche Welle a „Německá organizace pro mezinárodní pomoc“. Jde o projekty pro mediální propagaci na sociálních sítích. Tato nabídka byla adresována Nikolu Rističovi.

Ristićova společnost DP media spolupracuje kromě Deutsche Vele s CRTA a Istinomer.

(rp,prvnizpravy.cz,informer,foto:informer)


Anketa

Zúčastníte se červnových voleb do Evropského parlamentu?

Ano 61%
transparent.gif transparent.gif
Ne 20%
transparent.gif transparent.gif
Nevím 19%
transparent.gif transparent.gif