K čertu s ukrajinskými válečnými štváči!

zprávy

Existují dobré důvody, proč Washington blokuje další mnohamiliardovou pomoc ukrajinskému Zelenského režimu v Kyjevě.

K čertu s ukrajinskými válečnými štváči!
Ilustrační foto
17. prosince 2023 - 06:20

I ve Velké Británii, která je tradičně protiruská a jejíž premiér Boris Johnson zabránil brzkému ukončení ukrajinského konfliktu, a má proto na svědomí nespočet mrtvých a mučedníků, je nyní podpora vnímána kritičtěji, píše Wolfgang Hübner na německém webu PiNews.

Německo, které musí diskutovat o nouzových rozpočtech, chce ale příští rok poslat do Kyjeva osm miliard eur , které už nikdy nikdo neuvidí, a ještě více, pokud bude pokračovat poptávka na vojenské potřeby z Kyjeva. A nyní také výzva 70 více či méně známých německých politiků a historiků, abychom si Ukrajinu ještě více hýčkali a přezbrojovali.

Patří mezi ně notoričtí váleční štváči, jako je politik Strany zelených Anton Hofreiter a politik CDU Norbert Röttgen. Ve své výzvě signatáři píší:

„Namísto rychlého a komplexního dodání toho, co je potřeba, a vytvoření podmínek pro dlouhodobou zbrojní výrobu, politika Německa a Západu znamená dát Ukrajině jen tolik, aby mohla pokračovat ve válce, ale ne moc aby zvítězila“.

Jinými slovy: Němečtí daňoví poplatníci by měli za vysněné „konečné vítězství“ zaplatit ještě více a mnohem více ukrajinských a ruských vojáků by za to mělo zemřít nebo být zmrzačeno.


Každý, kdo dělá takové nezodpovědné a pobuřující hovory, nejedná s dobrými úmysly. Protože každý ze signatářů by mohl, skutečně měl, vědět:
  • Svoboda projevu na Ukrajině byla zničena, opozice, strany a opoziční média jsou zakázány.
  • Na Ukrajině již neexistuje právní stát, soudnictví a policii, stejně jako parlament, ovládá prezident a jeho administrativa.
  • Dochází k porušování práv národnostních menšin a ničení náboženské svobody.
  • Ukrajinští muži jsou také násilně zatýkáni na ulicích a posíláni na frontu, kde je mnoho rychle zabito bez řádného výcviku.
  • Dvě třetiny populace žijí v chudobě, 90 procent důchodců žije pod hranicí chudoby.
  • Všechny důležité sektory ekonomiky patří oligarchii, která žije ve velkém bohatství a nemusí posílat své děti na frontu.
  • Úrodná půda, které má Ukrajina více než kterákoli jiná země na světě, patří přímo či nepřímo zahraničním korporacím na úkor malých a středních farmářů.
  • Ukrajina je semeništěm korupce.


To vše jsou prokázaná, ale potlačovaná fakta, která se po skončení války stanou obrovským skandálem pro „Západ“, který ve svém slepém, ale pro některé lidi a korporace velmi výnosné, protiruské nepřátelství vůči Rusku, s tím nechce nic dělat. Signatáři výzvy jsou příliš inteligentní a dostatečně informovaní na to, aby mohli tvrdit neznalost těchto skutečností. Hofreiteři, Röttgenové a spol. vědí, co dělají. Jsou to mizerní, bezohlední váleční štváči – k čertu s nimi!

(rp,prvnizpravy.cz,pinews,foto:arch.)


Anketa

Zúčastníte se červnových voleb do Evropského parlamentu?

Ano 62%
transparent.gif transparent.gif
Ne 19%
transparent.gif transparent.gif
Nevím 19%
transparent.gif transparent.gif