Kolik z nás to skutečně přežije, to je otevřená otázka!

zprávy

Stihneme do 31. prosince 2022 nebo 31. prosince 2023? Tato otázka není hyperbola. Dokonce bych tvrdil, že toto je ta jediná nejdůležitější otázka přinejmenším pro celou severní polokouli.

Kolik z nás to skutečně přežije, to je otevřená otázka!
Vladimir Putin, ruský prezident
28. prosince 2022 - 04:20

Varuji, že Rusko se připravuje na válku v plném rozsahu minimálně od roku 2014. Putin v podstatě právě to řekl ve svém nedávném projevu před radou ruského ministerstva obrany. Pokud jste toto video neviděli, měli byste si ho opravdu prohlédnout, dá vám přímý pohled na to, jak Kreml přemýšlí a na co se připravuje, píše autor článku na webu TheSaker.



Předpokládám, že jste to video viděli a že vám nemusím dokazovat, že Rusko se připravuje na masivní válku, včetně jaderné .

Ministr zahraničí Lavrov veřejně prohlásil, že „nejmenovaní činitelé z Pentagonu ve skutečnosti vyhrožovali provedením ‚dekapitačního úderu‘ na Kreml… Mluvíme o hrozbě fyzické eliminace hlavy ruského státu, (…) takové představy vlastně někdo živí a ten by si měl velmi dobře rozmyslet možné důsledky takových plánů. “

Máme tedy nastalou situaci:
  • Pro Rusko je tato válka jasně, nepopiratelně a oficiálně existenční. Odmítnout tuto realitu by byl vrchol pošetilosti. Když nejsilnější jaderná velmoc na planetě opakovaně prohlašuje, že jde o existenciální válku, každý by to měl brát opravdu vážně a nezacházet do hlubokého popírání.
  • Pro americké neocony je to také existenční válka: Pokud vyhraje Rusko, prohraje NATO, a proto prohrají i USA. Což znamená, že za nevyhnutelnou katastrofu ponesou odpovědnost všechny ty SOB, kteří celé měsíce všem krmili nesmysly o tom, že Rusko prohrálo válku.

Tolik bude záležet na tom, zda Američané, zejména ti u moci, budou ochotni zemřít v solidaritě se „šílenci v suteréně“, nebo ne. Teď to určitě vypadá, že jsou. S EU nepočítejte, už dávno se jakékoli agendy vzdali. Mluvit s nimi prostě nemá smysl.

Což by mohlo vysvětlovat Medveděvova nedávná slova: „Bohužel, na Západě není nikdo, s kým bychom se mohli z jakéhokoli důvodu vypořádat (..), je poslední varování pro všechny národy: S anglosaským světem nelze obchodovat, protože je zloděj, podvodník, který dokáže všechno ."

Rusko může dělat mnoho věcí, ale nemůže osvobodit USA ze sevření neoconů. To je něco, co mohou udělat pouze sami Američané.



A tady se dostáváme do začarovaného kruhu:

Je velmi nepravděpodobné, že by americký politický systém mohl být účinně napaden zevnitř, velké peníze řídí všechno, včetně nejpokročilejšího propagandistického systému v historii a obyvatelstvo zůstává neinformované a má vymyté mozky. A ano, samozřejmě, velká porážka ve válce proti Rusku by otřásla tímto systémem tak silně, že by nebylo možné utajit velikost katastrofy. A právě proto neokonzervativci nemohou dopustit, aby se to stalo, protože tato porážka by spustila dominový efekt, který by rychle prozradil pravdu o 11. září a poté všechny mýty a lži, na kterých je americká společnost po desetiletí založena ( JFK?).

Existuje samozřejmě spousta Američanů, kteří tomu plně rozumí. Ale kolik z nich je ve skutečné pozici moci ovlivňovat americké rozhodování a výsledky? Skutečná otázka zní, zda je v Pentagonu nebo agenturách stále dostatek vlasteneckých sil na to, aby poslaly neocony zpět dolů do suterénu, ze kterého vylezli po falešné vlajce z 11. září, nebo ne?

Právě teď to jistě vypadá, že všechny mocenské pozice v USA zastávají Neolibové, Neoconi, RINO a další ošklivá stvoření, ale je také nepopiratelné, že lidé jako, řekněme, Tucker Carlson a Tulsi Gabbard, oslovují spoustu lidí, kteří „to chápou". To „*musí* zahrnovat skutečné liberály a skutečné konzervativce, jejichž loajalita není ke gangu mezinárodních násilníků, ale k jejich vlastní zemi a jejich vlastním lidem.

Jsem si také docela jistý, že existuje mnoho amerických vojenských velitelů, kteří poslouchají to, co říká plukovník MacGregor .

Bude to stačit k proražení zdi lží a propagandy?

Doufám, že ano, ale nejsem moc optimistický.

Za prvé, Andrej Marťanov je naprosto na místě, když neustále odsuzuje hrubou neschopnost a ignoranci vládnoucí třídy USA. A velmi sdílím jeho frustraci. Oba vidíme, kam to všechno směřuje, a jediné, co můžeme udělat, je varovat, varovat a znovu varovat. Uvědomuji si, že je těžké uvěřit myšlence, že jadernou supervelmoc, jako jsou USA, řídí banda neschopných a ignorantských hrdlořezů, ale to je realita a pouhým popíráním to nezmizí.

Zadruhé, alespoň zatím široká veřejnost v USA (zatím) nepocítila plné důsledky kolapsu finančního a ekonomického systému kontrolovaného USA. Vlajkami mávající „morani“ tedy mohou stále doufat, že válka proti Rusku bude vypadat jako střelba krocanů „Pouštní bouře“.

To nebude.

Skutečnou otázkou je, zda jediným způsobem, jak probudit „morany“ s vymytými mozky, je jaderný výbuch nad jejich hlavami, nebo ne?

„Go USA“ je duševní stav, který byl vpravován do myslí milionů amerických Američanů po mnoho desetiletí a bude trvat buď hodně času, nebo některé skutečně dramatické události, než se tito lidé vrátí
do reality.

Za třetí, vládnoucí elity USA jdou zjevně do hlubokého popření. Všechny tyhle hloupé řeči o amerických raketách Patriot nebo F-16 měnících průběh války v infantilní a naivní. Upřímně řečeno, bylo by to všechno spíše komické, kdyby to nebylo tak nebezpečné ve svých potenciálních důsledcích. Co se stane, až bude zničena jediná baterie raket Patriot a sestřeleny F-16?

Jak brzy dojdou Západu „zázračné zbraně (Wunderwaffen)“?

Jaký by byl další krok na koncepční „stupnici eskalace“ od Patriotů a F-16?

Taktické jaderné zbraně?

Vezmeme-li v úvahu poněkud idiotskou představu, že „taktická“ atomovka se nějak zásadně liší od „strategické“ atomovky bez ohledu na to, jak a kde se používá, je extrémně nebezpečná.

Tvrdím, že skutečnost, že vládnoucí třída USA vážně uvažuje jak o „omezeném“ použití „taktických“ jaderných zbraní, tak o „dekapitačních úderech“, je velmi dobrým ukazatelem skutečnosti, že USA docházejí Wunderwaffen a že neokonzervativci jsou zoufalí.

A těm, kteří by mohli být v pokušení obvinit mě z nadsázky nebo paranoidních bludů, řeknu následující:
Tato válka není, opakuji, neníÍ o Ukrajině (nebo Polsku nebo třech pobaltských státech). V naprostém minimu jde o válku o budoucnost Evropy. V zásadě jde o válku o kompletní reorganizaci mezinárodního řádu naší planety.   Dokonce bych tvrdil, že výsledek této války bude mít větší dopad než první nebo druhá světová válka. Rusové to jasně chápou .

A stejně tak neokonzervativci, i když o tom nemluví.

Současná situace je mnohem nebezpečnější než dokonce kubánská raketová krize nebo patová situace v Berlíně. Obě strany pak alespoň otevřeně přiznaly, že situace byla skutečně nebezpečná. Tentokrát však vládnoucí elity Západu využívají své impozantní PSYOP/propagandistické schopnosti, aby zakryly skutečný rozsah toho, co se skutečně děje. Kdyby každý občan USA (a EU) pochopil, že na jeho hlavě je namalován nukleární a konvenční zaměřovací kříž, mohlo by to být jinak. Bohužel to tak zjevně není, proto neexistující mírové hnutí a kvazi konsenzus o nalití desítek miliard dolarů do ukrajinské černé díry.

Právě teď si blázni hrají s nejrůznějšími hloupými nápady, včetně vyhození Ruska z RB OSN (to se nestane, protože Rusko i Čína mají právo veta) nebo dokonce vytvoření „mírové konference“ o Ukrajině bez účasti Ruska ( v remaku věcí „přátel Sýrie“ a „přátel Venezuely“). No, hodně štěstí s tím! Případy Guaido a Cichanouská zjevně nestačí Neocony odradit a nyní opakují úplně stejný nesmysl se „Ze“.

Tak co, stihneme to do 31. prosince 2023?


Možná, ale to není v žádném případě jisté. Je zřejmé, že toto není předpoklad Kremlu, a proto skutečně nesmírné posílení všech ruských strategických odstrašovacích schopností (jak jaderných, tak konvenčních).

Dá-li Bůh, staré přísloví „ si vis pacem, para bellum “ zachrání situaci, protože Rusko je zcela jasně připraveno na jakoukoli dobu konfliktu, včetně jaderného. Čína se tam také brzy dostane, ale je pravděpodobné, že v roce 2023 dojde k nějakému konci ukrajinské války: Buď ruským vítězstvím na Ukrajině, nebo plnohodnotnou kontinentální válkou, kterou Rusko také vyhraje (i když za mnohem vyšší cenu). Takže v době, kdy budou Číňané skutečně připraveni (pravděpodobně potřebují dalších 2-5 let), bude svět úplně jinde.

Ze všech těchto důvodů tvrdím, že rok 2023 by mohl být jedním z nejdůležitějších let v historii lidstva. Kolik z nás to skutečně přežije, je otevřená otázka.

(rp,prvnizpravy.cz,thesaker,foto:arch.)




43-8974200277/0100

Pro platby ze zahraničí: IBANCZ5601000000438974200277
BIC / SWIFT kódKOMBCZPPXXX





Anketa

Měla by se podle vás stát Ukrajina členem NATO?

Ano 18%
transparent.gif transparent.gif
Ne 65%
transparent.gif transparent.gif
Nevím 17%
transparent.gif transparent.gif