Macgregor: Zveřejněná hrůzná data: Počet mrtvých Ukrajinců je strašný!

zprávy

Macgregor tvrdí, že četné zprávy o děsivých úmrtnostech, v rozporu s narativy prosazovanými západními médii, potvrzují, že tato válka je tragédií, která vedla ke zničení ukrajinského národa.

Macgregor: Zveřejněná hrůzná data: Počet mrtvých Ukrajinců je strašný!
Douglas Macgregor, plukovník
17. prosince 2023 - 04:20

Odhady počtu zabitých Ukrajinců na frontě se pohybují od již tak tragických 30.000 až po dokonce více než 400.000, což se rovná humanitární katastrofě a pokračování bojů je absurdní.

Přinejmenším to zpochybňuje narativ, který od začátku Speciální vojenské operace prosazuje administrativa amerického prezidenta Joe Bidena – že „ruská armáda ztrácí pětkrát více vojáků než Ukrajina“.

Po rozpadu ukrajinské tzv protiofenzívy a náznaky, že jejich vojenské úsilí je blízko zhroucení, nově, slovy vysloužilého plukovníka americké armády Douglase McGregora, se objevily nereálné odhady amerických a britských představitelů, které tvrdí, že Rusko ztratilo 120.000 vojáků, zatímco ztráty Ukrajiny jsou „jen“ 70.000.

Macgregor poukazuje na to, že potenciálně obhajitelná teze je, že Rusové ztratili 50.000 až 60.000 vojáků, ale že ztráty Ukrajiny jsou obrovské – více než 400.000 ze dvou milionů mobilizovaných lidí.

Macgregor podle svých slov k těmto číslům dospěl na základě četných zdrojů – z americké rozvědky, kontaktů na frontě, ale také z Polska, kde mají velmi spolehlivé informace o tom, co se na Ukrajině skutečně děje.

Jeho kontakty také hlásí, že tisíce zraněných Ukrajinců nechaly zemřít na bojišti, stejně jako, že stále více velitelů a vojáků vzdoruje rozkazům a odmítá sebevražedné útoky na silně opevněné ruské pozice a pak že se ukrajinští vojáci hromadně vzdávají Rusku, zatímco nemocnice jsou plné raněných.

Četné zprávy potvrzují děsivou úmrtnost, což je v rozporu s příběhy prosazovanými západními médii.


Kontakty plukovníka Macgregora také analyzovaly satelitní snímky, které zaznamenaly obrovskou expanzi ukrajinských hřbitovů a bezpočet desítek tisíc čerstvých hrobů. Další zpravodajské analýzy také podrobně popsaly masivní rozšíření hřbitovů na Ukrajině, které údajně umožní pohřbít další milion a půl lidí.

Všechny výše uvedené údaje podle McGregora potvrzují, že válka pro Ukrajinu je katastrofou, které se dalo a mělo předejít.

„Z humanitárního hlediska tato tragédie vedla ke zničení ukrajinského národa ve válce, která nikdy neměla být vedena,“
uzavřel Macgregor.

(rp,prvnizpravy.cz,informer,foto:arch.)


Anketa

Zúčastníte se červnových voleb do Evropského parlamentu?

Ano 62%
transparent.gif transparent.gif
Ne 19%
transparent.gif transparent.gif
Nevím 19%
transparent.gif transparent.gif