Markvart: Victoria Nuland končí: Došli jí Ukrajinci na frontě

zprávy

Za hlubokého mlčení českých presstitutek, rezignovala na svojí funkci státní podtajemnice pro politické záležitosti (náměstkyně ministra - de facto post č. 3 na ministerstvu zahraničních věcí Spojených států amerických) Victoria Nuland.

Markvart: Victoria Nuland končí: Došli jí Ukrajinci na frontě
Petr Maekvart
7. března 2024 - 04:20

Nic nemůže výmluvněji svědčit o totálním krachu válečnické politiky vůči Rusku, než právě tento akt. Nedávno jsem napsal, že Victoria má ve světle volebních preferencí k listopadovým volbám zhruba devět měsíců na to, aby porazila Rusa, pokud jí ovšem dříve nedojdou Ukrajinci...,píše na facebooku Petr Markvart.


Její rodina z otcovy strany pochází z pohraničního městečka Novoselivka v Besarábii a jméno jejího dědečka i otce bylo "Nudelman", tedy krejčík. Její děd Meyer se po emigraci do USA živil jako vetěšník v Bronxu, její otec Sherwin (Šepsel Bar) byl profesorem bioetiky a historie medicíny na Yale. Tchán Donald (Dov) Kagan, původem z litevské Kuršénai byl zakladatelem neokonzervativismu a přítelem Henry Kissingera a její manžel, poradce Obamy a Kerryho autorem bible amerického intervencionismu "Project for New American Century". Její švagr Frederick Kagan a jeho žena Kimberly jsou protagonisty známého válečnického think tanku a kanálu "Institute for Study of War (ISW)", který je hlavním informačním zdrojem našich presstitutek pro reportování o válce na Ukrajině.

Byla hlavním jestřábem politiky Spojených států vůči Rusku v Obamově administrativě, kde zastávala pozici vrchní ředitelky pro evropské a euroasijské záležitosti v letech 2013-17 a středobodem její politiky se stala organizace Majdanu a konfrontace s Ruskem. Odstoupila s nástupem Donalda Trumpa do Bílého domu a navrátila se bezprostředně po "zvolení" Joe Bidena.

Její současná rezignace přichází 24 hodin poté, kdy americký Nejvyšší soud rozhodl, že Donaldu Trumpovi nesmí být bráněno v tom, aby se v jednotlivých státech USA, ucházel o post prezidenta. Přichází v době kdy se ukrajinská armáda a její pozice v Doněcké a Záporožské oblasti doslova lámou a padají jako kuželky. Přichází v době, kdy efektivně "došli Ukrajinci", ochotní umírat za americké zájmy ve východní Evropě a kdy byl z velení Ukrajinským ozbrojeným silám odstraněn populární generál Zalužnyj.

Je konec, teď už bude následovat jen "damage control" a zakonzervování konfliktu. Výsledkem jsou statisíce mrtvých a zmrzačených vojáků a ekonomicky i morálně zničená země: A není to Rusko, kterému to slibovala.

Bůh jí bude soudit a lidé by přitom neměli zapomenout!

(rp,prvnizpravy.cz,fb,foto:arch.)


Anketa

Zúčastníte se červnových voleb do Evropského parlamentu?

Ano 66%
transparent.gif transparent.gif
Ne 17%
transparent.gif transparent.gif
Nevím 17%
transparent.gif transparent.gif