Může se to stát i nám?

zprávy

<< GLOSA nejen z Německa >> Ozbrojení barbaři vnikají do soukromých domů, vraždí, znásilňují a mučí. Angela Merkelová už barbary přivezla do Německa.

Může se to stát i nám?
Ilustrační foto
12. října 2023 - 04:20

Zbraně, stejně jako drogy a lidé, se přes německé hranice pašují každý den. A stejně jako u pašování drog a lidí i nad pašováním zbraní politici a policie zavírají oči. Vybavit barbary, kteří do Německa byli přivezeni, zbraněmi v dalším kroku, by nebyla velká výzva.

Vnikli by ale ozbrojení barbaři také do soukromých domů v Německu a zabíjeli, mučili a znásilňovali lidi tady i v Izraeli?

Abychom na tuto otázku odpověděli, měli bychom se blíže podívat na barbarské masakry v Izraeli: vraždy, mučení a znásilňování se tam odehrávaly nejen v soukromých domech, ale zvláště brutálně na hudebním festivalu „Tribe of Nova“. Tento konkrétní cíl nebyl náhodný, ale spíše předává své vlastní politické poselství: Hudební festival s tančícími mladými lidmi a projevy lidské svobody spojené s takovou akcí představuje v očích barbarů symbol ofenzivní „západní“ kultury. . Barbarský masakr na tomto festivalu byl tedy namířen nejen v regionálním politickém kontextu proti civilním Izraelcům jako příslušníkům národa údajné okupační mocnosti, ale také obecně proti mladým lidem se „západní kulturou“, a tedy zároveň „západem“. “ jako celek jako údajné ztělesnění mravní zkaženosti.

Roček: Taškařice z Gazy aneb třicet hodin slávy Hamásu

Tento nejen protiizraelský, ale i protizápadní aspekt bestiality má značný význam pro pochopení současné bezpečnostní situace v Německu. Protože barbaři, které do této země přivedli Angela Merkelová a Olaf Scholz, pokud by dostali zbraně, měli by svůj motiv k vraždě: I v Německu by mladí lidé slavící na hudebním festivalu byli symbolickými postavami západní mravní zkaženosti, stejně jako v Izraeli. A zda barbaři, jakmile začalo vraždění, mučení a znásilňování, budou rozlišovat mezi mladými lidmi ze Západu na festivalu a lidmi ze Západu na ulici nebo v soukromých bytech, bude pouze rozhodnutí učiněné ve chvílích vražd a mučení barbarů.



Na výše položenou otázku, zda se brzy dočkáme snímků podobných těm dnešním z Izraele z Kolína nad Rýnem a dalších měst v Severním Porýní-Vestfálsku, kde jsou barbaři i zbraně obzvláště neúměrně přítomni, lze tedy jednoznačně odpovědět „ano“. Všechny složky masakrů, které se právě odehrály v Izraeli, jsou také přítomny v Německu: barbaři, zbraně a barbarské motivy. V podstatě chybí jen ta jiskra, aby se sud s prachem rozfoukal.

Důležitá otázka pro nás všechny, kterou bychom se měli každý den zabývat, abychom přijali vhodná opatření, by proto měla správně znít: Kdy se to stane i nám?

(rp,prvnizpravy.cz,pinews,foto:arch.)



43-8974200277/0100

Pro platby ze zahraničí: IBANCZ5601000000438974200277
BIC / SWIFT kódKOMBCZPPXXX





Anketa

Zúčastníte se červnových voleb do Evropského parlamentu?

Ano 65%
transparent.gif transparent.gif
Ne 18%
transparent.gif transparent.gif
Nevím 17%
transparent.gif transparent.gif