P.C.Roberts: Loutkové evropské vlády Washingtonu poraženy

zprávy

V parlamentních evropských volbách utrpěly loutkové vlády Evropy překvapující porážky.

P.C.Roberts: Loutkové evropské vlády Washingtonu poraženy
Paul Craig Roberts, americký publicista
11. června 2024 - 02:20

„Pravicová“ strana Marine Le Penové získala dvakrát více hlasů než strana prezidenta Macrona. Obě „pravicové“ německé strany porazily stranu kancléře Scholze.
 
Italské volby přinesly ítězství „pravicové“ straně premiéra Meloniho.

V Belgii získaly obě „pravicové“ strany každá téměř třikrát více hlasů, než strana belgického premiéra.

Francouzský prezident byl nucen vyhlásit celostátní volby a belgický premiér rezignoval.

„Pravice“, jak vidno, se stala pojmem pro démonizaci, to znamená, že slovo pravice je nahrazováno slovy fašismus a nacismus. Dokonce i ruská RT popisuje strany, které reprezentují etnickou suverenitu, jako „pravicové“, což ukazuje úspěch vládnoucího establishmentu v démonizaci nepohodlných politických vůdců.


Putin je nacionalistický vůdce, který zdůrazňuje ruskou suverenitu. Nazvala by RT Putina „pravicovým?

Marine Le Penová třikrát usilovala o francouzské prezidentství, ale francouzští voliči zastrašení nálepkou „pravice“ ji nezvolili. Evropané byli zkrátka vycvičeni k tomu, aby se báli „pravice“ více než svých antinacionalistických vůdců, zaplavujících Evropu imigrantskými nájezdníky.

Uvidíme v příštích celostátních volbách, zda se podpora nacionalistických stran přenese i sem, nebo zda hlasování v EU bylo jen hlasováním protestním.

A tak nezbývá než doufat, že tentokrát a právě v těchto evropských volbách si Evropané konečně uvědomili fakt, že jsou do války hnáni loutkami Washingtonu, a že jediným důvodem mediální kampaně k vyvoláváni strachu z Ruska, kterou tyto loutky šíří do všech oblastí veřejného  života. je jejich panický strach z toho, že by snad svoji kontrolu nad Evropany mohli jednoho dne  skutečně ztratit.

(rp,prvnizpravy.cz, pcroberts, překlad: Lubomír Man, foto:arch.)



Anketa

Kdo by podle Vás byl lepším prezidentem USA?