Vlajka hanby uprostřed Paříže

zprávy

Důkazy kyjevského banderismu, pocházející ze samotné ukrajinské propagandy, jsou nám nyní doručeny až do srdce Paříže, píše se na francouzském webu AgoraVox.

Vlajka hanby uprostřed Paříže
Mezi jinými vlajkami je červenočerná vlajka
9. ledna 2024 - 02:20

Dobře se podívejte na fotografii: Vidíte tu červenočernou vlajku?

To je vlajka ukrajinské povstalecké armády. To jsou lidé, kteří přísahali věrnost Třetí říši a pomáhali nebo organizovali četné masakry včetně nechvalně známého masakru v Babin-Jaru.

Někteří jejich příznivci jistě bojovali proti Němcům, ale většinou s nimi tato organizace komunikovala v antisovětismu a antisemitismu. Především v masakru bezbranných civilistů.

Banderovci se vydají na křížovou výpravu proti Polákům

Je to samozřejmě historie, ale dnešní ukrajinská vláda se rozhodla to oslavovat.

Představili byste si francouzskou demonstraci s vlajkou LVF (legie francouzských dobrovolníků bojujících po boku německé armády za 2.sv.války-pozn.redakce PZ) ?

Přidejte k tomu veterána SS Galicia, divize SS, žijícího v Kanadě, kterého Zelenskij ocenil v kanadském parlamentu.

Je jasné, že kamkoli dorazí ukrajinská propaganda, vylézají ze země duchové minulosti, o které jsme si mysleli, že je to už za námi.

To překvapí jen ty, kteří nechtěli vidět.

Na Majdanu přednesl BHL (mondénní „televizní filozof“ Bernard-Henri Lévy, ve Francii známý pod zkratkou BHL-pozn.redakce PZ ) svůj projev před davem, kde vlála tato vlajka ukrajinské povstalecké armády.

Více netřeba dodávat. Takže jistě, nacismus je symbolem používaným kontrakulturami v postsovětském prostoru. Utrpení druhé světové války učinilo tento jev nevyhnutelným.

Ruská vláda, pokud neonacisty bez větší lítosti využívá (mrtvé ji obtěžují méně) jim nedovoluje šířit jejich symboly na veřejných demonstracích jako tady uprostřed Paříže.

Ukrajinci těmto lidem umožnili stavět vojenské jednotky. Dřevěné kříže, Železné kříže, tyto útvary byly od té doby vyčištěny. Ne v Rusku!

Rusové nepojmenují ulice po kolaborantech nacistického Německa. Ukrajinský stát to udělal na ulici vedoucí k místu masakru Babin-Jar.

I kdyby existovala rovnocennost, rád bych vám připomněl, že vyzbrojujeme a financujeme Ukrajinu. Proto schvalujeme její chování, nikoli chování Ruska. Budeme proto muset žít s následky ukrajinských zločinů.

A jsou tam zločiny!

Ukrajinci v letech 2014-2022 často ostřelovali a bombardovali města v separatistických regionech a způsobili zde četné civilní oběti. Zásah tam byl v souvislosti s touto slavnou vlajkou, která nás uprostřed Paříže dehonestuje.

Pokud ruské útoky způsobí smrt civilistů, je těžké prokázat jakýkoli úmysl. Ukrajinská protiletadlová obrana způsobuje nevyhnutelné civilní oběti, protože záchytná palba se příliš často odehrává nad městskými oblastmi.

Naopak při bombardování Belgorodu zůstává otevřená otázka, na co Ukrajinci v tomto městě mířili? Je na nich, aby se ospravedlnili, Rusové je mezitím ukřižovali na Bezpečnostní radě a Česko, dodavatel zbraní, se raději vyhne  odpovědnosti.

Jak dlouho ještě budeme plýtvat penězi francouzských daňových poplatníků ve válce, kterou chce americká frakce? Tato podpora pomáhá menšině, která si vzala Ukrajinu jako rukojmí a vnutila jí své opce proti demokratickým hlasům odevzdaným v roce 2010 (poslední volby, kterých se účastnilo celé ukrajinské obyvatelstvo). Tito lidé vedou svou zemi do záhuby nenávistí k Rusům. Určitě, ale nemáme z toho nic. Až na potupu, že jsem nechali uprostřed Paříže vlát banderovskou vlajku.

(rp,prvnizpravy.cz,agoravox,foto:agoravox)


Anketa

Zúčastníte se červnových voleb do Evropského parlamentu?

Ano 63%
transparent.gif transparent.gif
Ne 19%
transparent.gif transparent.gif
Nevím 18%
transparent.gif transparent.gif