Veřejnoprávní média směřují názor lidí požadovaným směrem vládnoucí kliky

zprávy

Kdybych chtěl, mohl bych celý den trávit hledáním falešných zpráv v médiích a ukazovat jejich lži. Někteří kolegové z alternativních médií to také dělají jako "hlavní zaměstnání". Píše na blogu Schall und Rauch von Freeman.

Veřejnoprávní média směřují názor lidí požadovaným směrem vládnoucí kliky
Ilustrační foto
16. února 2018 - 03:20

Nejnovější příklad: Všechny noviny, televizní kanály a internetové zprávy, před několika dny tvrdily, že 7. února americká armáda zabila velké množství Rusů v Sýrii. Na otázku, zda se nemají zúčastnit dne smutku z důvodu mnoha obětí, řekl mluvčí prezidenta Putina Dmitrij Peskov, že této otázce  nerozumí. Nemá žádné informace o takovém případu a média by se neměla řídit "zkreslenými údaji" týkajícími se zpráv o Rusech údajně zabitých v Sýrii“.

Podle ruského ministerstva obrany byla skupina bojovníků syrských milicí napadena koalicí pod vedením USA v provincii Deir az-Zour dne 7. února z důvodu nedostatečné koordinace s ruskou armádou. Útok zranil 25 militantů. V této oblasti však nebyla žádná ruská armáda, uvedlo ruské ministerstvo obrany.

Stručně řečeno, zpráva není pravdivá, ale  byla šířena všemi západními médii a je opět jen falešnou zprávou. Odkud pochází tento fake news? Původně byla zpráva zveřejněna americkou TV CBS News.

Ostatní západní média následně jenom jednoduše rozšířila zprávu CBS až nabyla na “pravdivosti“

Co by měli skuteční profesionální novináři udělat? Nikdo v Moskvě se nezeptal, zda je zpráva CBS pravdivá. Protože pokud jde o negativní zprávy o Rusku, je okamžitě rozšiřována jako pravdivá.


Připomeňme si, když 17. května 2014 havarovalo malajsijské letadlo letu MH17, všechna západní média okamžitě označila Rusko a Putina jako viníky sestřelení.

V momentu, kdy první trosky dopadly na zem, tak už všechna lži média věděla o příčině a znala viníka. Jednalo se o raketu a viníci jsou Rusové. Žádný z novinářů nečeká na výsledek prvního vyšetřování.  

Takový neprofesionální a urychlený přístup nemá nic společného s žurnalistikou, nýbrž s rusofobií a protiruskou propagandou. A právě tak jsou západní média, v podstatě zaujatá vůči Rusku.

To je nejvíce zřejmé z minulých tvrzení západních médií, že Rusko zasáhlo do amerických prezidentských voleb a pomohlo Trumpovi k vítězství.

Stále ještě žádná jiskra důkazů pro toto falešné obvinění.

Naopak, mezi Hillary Clintonovou a Rusy existovala spolupráce v případě obchodu s uranem (Uranium One) a přijala od nich "dary".

Pak se Obama, Hillary a demokraté pokusili zdiskreditovat Trumpa s falešnou tajnou dokumentací kde tvrdí, že Rusové tajně zaznamenali jeho sexuální eskapády v Moskvě.

Dokumentace nikdy neexistovala a je fiktivní!

Novotný: Bude mít nový ministr odvahu vypořádat se s cenzorským úřadem?

Falešná zpravodajská média nejen že lžou, ale také potlačují pravdu!

Největšími distributory falešných zpráv, falešných a jednostranných portrétů a nehorázných lží jsou státní média v německy mluvících zemích. Jedná se o ARD, ZDF, ORF a SRF, které jsou financovány z povinných poplatků.

Každý z nás je každý měsíc nucen platit vysílací poplatky za skutečně lživé zprávy. Ve Švýcarsku se platí neuvěřitelných 451,10 franků za rok (390 eur).

Každý, kdo odmítá platit, a to nejen na protest proti lžím, ale také proto, že bez státního rozhlasu a televize může být, je vystaven kvůli dluhu exekuci.

„Musel jsem platit poplatky i když jsem ve Švýcarsku pobýval méně než dva měsíce a proto jsem opustil Švýcarsko, protože nechci financovat tento lživý systém svými penězi,“ píše von Freeman.

Každý, kdo se alternativně informuje, myslí kriticky a používá svůj zdravý rozum, okamžitě vidí lži takzvaných mainstreamových médií.

Dne 4. března 2018 budou švýcarští voliči mít možnost zrušit vysílací poplatky.  V žádné jiné zemi není takové hlasování o zrušení poplatků vůči státu možné.

Proč ta média klamou? Protože tzv. veřejnoprávní vysílatelé jsou jen proto, aby směřovali názor obyvatelstva na požadovaný směr vládnoucí kliky.

Oni neinformují, ale kontrolují a jsou našimi učiteli.

Říkají, co a kdo je dobrý a špatný. Západní dobrý, východní špatný, EU a NATO jsou vždycky super a Izrael stejně. Rusko, Čína, Írán a Severní Korea jsou velmi zlé a nebezpečné.

Také nám říkají, jaké války musíme hradit z "humanitárních" důvodů, které hlavy států se musí svrhnout.

Falešné Sdělovací prostředky nám řekli, že velmi nemocný Usáma bin Ládin dne 11. září 2001 řídil z jeskyně v Afghánistánu útok na zcela bezbranné “Spojené státy americké s unesenými letadly“

Takže jedno neuvěřitelné svinstvo, které nám opakují do dnešních dnů, kdy všechno byla „vnitřní záležitost USA“ a Usáma byl vybrán jen jako obětní beránek!

Nemocný Usáma bin Ládin byl v den útoku v nemocnici v Rávalpindi v Pákistánu a podstoupil dialýzu. O několik týdnů později zemřel na onemocnění ledvin a jater a byl pohřben 16. prosince 2001.

To znamená, že všechny zprávy o tomto superteroristovi byly falešné a jeho "poprava" 2. května 2011 Navy SEALS se nikdy nestala.

Pak se nás snažili přesvědčit, že Saddám Husajn musí jít, protože má zbraně hromadného ničení a ohrožuje Izrael a celý svět. Všechno bylo vylhané jak se později ukázalo.

Totéž platí o Muammaru Kaddáfím a vztahuje se také na Bašára Asada. Média je viní za vojenské zásahy, války a za veškerou kalamitu na světě.

Soukromé sdělovací prostředky, které žijí ze čtenosti a sledovanosti a ¨následně mají finance z reklam, mohou být potrestány bojkotem, nikdo si je nezapne a nebudou mít žádnou reklamu a skončí.

U veřejnoprávních médií to není možné, vždy dostanou miliardy z povinných vysílacích poplatků, ať už vysílání někdo spotřebovává nebo ne. Proto zavolám všem Švýcarům, aby dali ANO pro zrušení poplatků dne 4. března.

„Využijte šanci a vyjádřete svůj protest proti falešnému a jednostrannému zpravodajství. Váš nesouhlas bude nejen proti vládnoucí klice ve Švýcarsku, ale pronikne i do sousedních zemí,“ dodává von Freeman.

Zpravodajská redakce ČT v tlapách jedné strany a osobní kouzlo




Ještě, že nežijeme ve Švýcarsku nebo Německu jako autor blogu, vždyť přece u nás ani  není možné, aby nám  veřejnoprávní média lhala nebo něco zamlčovala...Ale to referendum o poplatcích by asi nebylo na škodu ani u nás.

(rp,prvnizpravy.cz,schallundrauch,foto:arch.)




Anketa

Zúčastníte se červnových voleb do Evropského parlamentu?

Ano 69%
transparent.gif transparent.gif
Ne 16%
transparent.gif transparent.gif
Nevím 15%
transparent.gif transparent.gif