Pavel Bělobrádek

předseda KDU-ČSL
[title]
Pavel Bělobrádek

Předseda KDU-ČSL, veterinář. Absolvoval magisterský a doktorský studijní program na Fakultě veterinární hygieny a ekologie VFU Brno. S veterinární univerzitou stále externě spolupracuje. Působil jako úřední veterinární lékař. Ve funkci inspektora se věnoval bezpečnosti potravin a ochraně zvířat proti týrání. Vykonával také funkci krajského manažera KDU-ČSL. Píše básně a hudební texty, z nichž část zhudebnil. Zajímá se o historii, výtvarné umění a sport. Byl aktivním sportovcem i trenérem. Baví jej práce na zahradě, v lese a kolem rodinného domu. Působil jako místopředseda Mladých křesťanských demokratů. Předsedou KDU-ČSL byl zvolen v listopadu 2010.
[title]
KOMENTÁŘ

Pavel Bělobrádek: České děti, nebo cizí pracovníci?

Máme málo dětí, to je jisté. Má to ale znamenat, že řešením je dovoz pracovních sil ze zahraničí? Jako předseda KDU-ČSL jsem zásadně proti. A mám k tomu řadu důvodů: ekonomických, sociálních i kulturních.

Před 3029 dny
[title]
KOMENTÁŘ

Pavel Bělobrádek: Vysoká přenosová rychlost dat je nutnost

Není to dlouho, co jsem na brífinku po zasedání Rady vlády pro konkurenceschopnost a hospodářský růst vyslovil svou představu o nutnosti podpory výstavby sítí s co nejvyšší přenosovou rychlostí dat. Rád bych vysvětlil, proč si v tomto směru nekladu nízké cíle.

Před 3194 dny
[title]
KOMENTÁŘ

Pavel Bělobrádek: S kvótami či bez nich, imigrace je problém

Povinné kvóty neřeší problém s imigranty. Jejich zrušení ho ale neřeší rovněž. Skutečná příčina je jinde: rozklad, chaos a války v zemích, odkud se vlna běženců dává do pohybu.

Před 3219 dny
[title]
KOMENTÁŘ

Pavel Bělobrádek: Paní ministryně kultury, odejděte...

Nelze jinak, než paní ministryni kultury Alenu Hanákovou (TOP 09/STAN), za její nečinnost v oblasti rozvoje a udržení kultury v České republice, vyzvat k odstoupení.

Před 4096 dny
[title]
KOMENTÁŘ

Pavel Bělobrádek: Návrh na zvýšení platů poslanců je hanebnost

Nelze než odsoudil návrh platového zákona, který předpokládá zvýšení platu poslanců a ústavních činitelů. Zákon předkládá vládě ministr práce a sociálních věci Jaromír Drábek.

Před 4300 dny
[title]
KOMENTÁŘ

Pavel Bělobrádek: Novela zákonu o lobbingu je krok vpřed

Současný pokus o novelu zákona o lobbingu považuje KDU-ČSL za jednoznačný krok správným směrem.

Před 4397 dny
[title]
KOMENTÁŘ

Pavel Bělobrádek: Hromadnou amnestií trestá stát slušné lidi

Vláda Petra Nečase sebrala lidem práci, zvýšila jim daně a nyní ještě způsobí navýšení kriminality. Jak dlouho to ještě mohou lidé snášet?

Před 4419 dny
[title]
KOMENTÁŘ

Pavel Bělobrádek: MPSV zřejmě obešlo zákon o veřejných zakázkách

MPSV na tvorbu nového systému pro výplatu sociálních dávek nevypsalo veřejné výběrové řízení.

Před 4461 dny
[title]
KOMENTÁŘ

Pavel Bělobrádek: Nebezpečí islámu?

Naše současná euroatlantická civilizace je založena na třech pilířích. Svoboda, tolerance a demokracie. Kdo je nemůže či nechce přijmout, ať se k nám nestěhuje.

Před 4469 dny

Anketa

Zúčastníte se červnových voleb do Evropského parlamentu?

Ano 70%
transparent.gif transparent.gif
Ne 15%
transparent.gif transparent.gif
Nevím 15%
transparent.gif transparent.gif