Větvička: Chudak Fijala. Chtěl vidět Pastrňaka, musel se divat na Ovečkina

politika

Tak nam protektoratni medyja kromě teho, že předvedla našeho draheho sudruha premijera při prachmizerne angličtině, hrdě oznamila, že si naš „Aspik instytut“ zrobil chvilu času, aby se zašel mrknut na hokej, píše bloger Ladislav Větvička.

Větvička: Chudak Fijala. Chtěl vidět Pastrňaka, musel se divat na Ovečkina
Ladislav Větvička, bloger
18. dubna 2024 - 02:20

A tak mu zas zrobili medvědi službu. Mi snad teho brněnskeho boraka začne byt lito, jak se ku němu ti zli novinaři chovaju. Tytulky sice halasně oznamovaly, že se šel podivat na zapas Washing Capitals – Boston Brufeins, kaj za ty Brufeiny hraje haviřovsky synek Pastrňak. Akorat medyja zapomněla, že česky hokejovy fanouš velice dobře vi, že za ty Washingy hraje moskevsky synek Ovečkin.



A tak se trochu obavam, jak to asi ten naš brněnsky Aspik vydrži, až se vrati a všeci mu budu vyčitat, že se šel podivat na teho Ovečkina, kery je podle našeho největšiho mysliciho brankařa enem „reklamou na zabijani lidi„.

Ovšem nejvice lito mi je teho největšiho mysliciho brankařa. Až ten se dozvi, že Fijala přispěl na Ovečkinovu vyplatu, može mu aji cevka prasknut a bude tahat nohu.

Což by nas mrzelo. Rači mu to neřikejte…

(rp,prvnizpravy.cz, fb, foto:arch.)


Anketa

Zúčastníte se červnových voleb do Evropského parlamentu?

Ano 63%
transparent.gif transparent.gif
Ne 19%
transparent.gif transparent.gif
Nevím 18%
transparent.gif transparent.gif