Jaromír Hanzlík pokřtil nový design produktů Vincentky

regiony

Redesing produktů a novou identitu značky představila akciová společnost Vincentka během Dne otevřených dveří 28.9.2023 v Luhačovicích. Jedná se o jeden z kroků, jak zlepšit uživatelskou zkušenost s produkty a stát se atraktivní i pro mladší generaci zákazníků.

Jaromír Hanzlík pokřtil nový design produktů Vincentky
Z akce
12. října 2023 - 07:30

Kmotrem, který pomohl design pokřtít se stal známý český herec Jaromír Hanzlík, pozvaný předsedou představenstva Janem Šumšalem.

„Je to pro mě opravdu velká čest, že mě Šumšalovi požádali, abych přišel pokřtít nový design jejich produktů, protože oba pánové mají můj velký obdiv, za to co dokázali vybudovat,“ řekl zúčastněným legendární herec.

„My samozřejmě děkujeme panu Hanzlíkovi, že i přes nabitý program naše pozvání přijal, velmi si toho vážíme. Za těch 25 let jsme vyrobili přes 100 milionů lahví Vincentky, což je úctyhodné číslo a věříme, že is tímto novým designem se nám podaří obdobné množství dostat mezi naše věrné zákazníky,“ řekl J.Šumšal.

Pestrý program, zájem veřejnosti


U příležitosti oslav 25. výročí od vzniku akciové společnosti se příznivci přírodní minerální vody Vincentka setkali ve čtvrtek 28. 9. 2023 v Luhačovicích na Dny otevřených dveří v prostorách společnosti Vincentka, a.s. Organizátoři přichystali bohatý program a návštěvníci po celý den měli možnost prohlídky výrobních prostor plnírny, která byla doprovázena projekcí krátkého dokumentu o historii společnosti. Zároveň mohli ochutnat minerální vodu Vincentka, jak v neupravené původní verzi, tak v odželezněné, jejíž chuť zákazníci dobře znají z láhve či plechovky. Prohlédli si také výstava chronologického vývoje lahví, do kterých se Vincentka od roku 1820 plnila.

Akci doprovázel hudební program ve složení Cimbalovy muziky Pajtáš, Dívčího saxofonového orchestru Luhačovice a jazzové skupiny JazzBook-Dixi Zlín. Pro návštěvníky bylo také zajištěno občerstvení v podobě uzených Trampských doutníků, které na místě připravovali dobrovolní hasiči z nedalekých Pozlovic, speciálního piva s Vincentkou z místního pivovaru v Luhačovicích a lahodné kávy z luhačovické pražírny Jizba. Pořadatelé nezapomněli ani na nejmenší účastníky oslav. Děti si tak mohly užít například skákací hrad, malování na obličej, vystoupení Klaunů z Balónkova či zábavné plnění úkolů a her, které si pro ně přichystalo EU centrum Zlín.



Významný hráč na trhu

Vincentka, a.s. je významným hráčem na trhu s minerálními vodami nejen v České republice, ale také v zahraničí. Společnost vsadila nejen na nový design produktů, ale také na inovace v oblasti výroby a balení této minerální vody z přírodního léčivého zdroje. Příkladem je loňská novinka - Vincentka v plechovce. Společnost se také aktivně podílí na charitativních a sociálních projektech, které pomáhají a je také angažována v oblasti sportu a zdraví. Vincentka je společensky zodpovědnou firmou, která je hrdá na své dědictví a zároveň se snaží udržet krok s dobou a reagovat na potřeby zákazníků.
    
Široké použití Vincentky


Určena je alergikům, diabetikům, průduškářům a doporučena pro pitné a inhalační kúry při onemocněních dýchacích cest, hlasivek, při chorobách látkové výměny, vředové chorobě žaludku, dvanácterníku a jejich pooperačních stavech, při vleklém zduření jater, diabetes meatit, chronické. Vincentka svým obsahem a vyvážeností minerálních solí a prvků umožňuje rozpouštění hlenů v dýchacích cestách, žaludku a střevech. Kontraindikována je pouze u lidí se selhávajícími ledvinami. Pomáhá regenerovat vnitřní prostředí člověka po velkých ztrátách potu (sport, těžká fyzická práce, horečnatá onemocnění) a upravuje metabolismus po alkoholových excesech. Jeden doušek Vincentky postačí k uhrazení denní dávky jódu, může sloužit k prevenci zubního kazu u dětí (0, 25 l denně) a je vhodná jako přírodní doplněk výživy pro sportovce, děti, těhotné ženy a rekonvalescenty.

(rp,zlinskenovinky.cz,foto:vincentka)



Anketa

Zúčastníte se červnových voleb do Evropského parlamentu?

Ano 60%
transparent.gif transparent.gif
Ne 20%
transparent.gif transparent.gif
Nevím 20%
transparent.gif transparent.gif