Technické služby města Nymburka pořídily svozové vozidlo

regiony

Nová posila TS Nymburk pomůže při svozu odpadkových košů a svozu domácího odpaduz míst nedostupných pro popelářské vozy.

Technické služby města Nymburka pořídily svozové vozidlo
Svozové vozidlo
27. dubna 2024 - 12:30

„Pracovníci technických služeb se starají nejen o zeleň a o pořádek v našem městě, ale především o svoz a likvidaci odpadu. Jejich práce je náročná. Svozové vozidlo Piaggio s nástavbou Novarini Micropac v hodnotě 1 598 100 Kč bez DPH jim bude dobrým pomocníkem při svozu odpadkových košů a svozu domácího odpadu z míst nedostupných pro velké popelářské vozy,“ upřesnil místostarosta Bořek Černý.

Dodavatelem technického pomocníka je firma I-TEC Czech, spol. s r.o. z Ostravy a hrazen byl z investičního fondu TS Nymburka.



Svozové vozidlo Piaggio NP6 v kategorii N1 (nákladní vozy do 3,5 t) s nástavbou Novarini Micropac je městské užitkové vozidlo, které je navrženo pro práci v městském prostředí, ale skvěle se hodí i pro práci mimo město. Jeho kompaktní rozměry a výkonnostní parametry ho činí ideálním pro různé profesionální aplikace. Nástavba obsahuje vanovou korbu a lis pro navýšení množství přepravovaného odpadu a zadní vyklápěč na odpadní nádoby o objemu 120 - 240 litrů.

Stredoceskenovinky.cz informovala Bc. Marta Svobodová, tisková mluvčí Městského úřadu Nymburk.

(jv,stredoceskenovinky.cz foto:měú)


Anketa

Měla by Danuše Nerudová odstoupit z kándidátky STANu do eurovoleb?

Ano 72%
transparent.gif transparent.gif
Ne 15%
transparent.gif transparent.gif
Nevím 13%
transparent.gif transparent.gif