NATO znovu útočí a předstírá, že nás brání

zprávy

<< GLOSA >> Erdogan dělá to, co vždy dělá s NATO, drží ho jako rukojmí, aby získal co nejlepší výkupné pro Turecko a své vlastní osobní politické cíle, a NATO potřebuje jeho hlas pro vstup Finska a Švédska do NATO.

NATO znovu útočí a předstírá, že nás brání
Ilustrační foto
22. května 2022 - 09:01

Ale celý tento podnik je rájem bláznů, protože vojenská převaha 15 ku 1, kterou mělo NATO před touto současnou ukrajinsko-ruskou válkou, ještě poroste, když se šance, že Rusko zaútočí na zemi NATO, budou blížit nule, jak si lze představit, píše Jim W. Dean na webu VeteransToday.

Odvrácenou stranou toho je NATO, které bylo vždy útočnou organizací v rouše beránčím jako obranná, jen staví Rusko do pozice, kdy má méně možností se bránit, když by nepoužilo atomové zbraně.

A má obrovský arzenál na posílání dárků všem zemím NATO, které si myslely, že by mohly Rusko zbavit majetku. Jen hlupák může použít NATO na ochranu svých zájmů, když jeho činy ukazují, že je bezpečnostním rizikem.


Stačí se podívat na devastaci způsobenou „jiným zemím“ při všech akcích NATO, kde žádné skutečné bezpečnostní hrozby neexistovaly. Podívejte se na peníze generované válečnými štváči, které proudily do všech politických kampaní, které hlasovaly o „správném“ způsobu financování.

NATO zanechalo moderní stopu slz v podobě zdrcujícího státního dluhu na budoucích generacích. Je velkou ironií, že to, co nám žádný nepřítel nebyl schopen způsobit, tak nám způsobuje naše vlastní politická třída, bankéři a váleční darebáci. Tak končí můj veselý dopis pro dnešek … Jim W. Dean

(rp,prvnizpravy.cz,veteranstoday,foto:arch.)


Anketa

Zúčastníte se červnových voleb do Evropského parlamentu?

Ano 70%
transparent.gif transparent.gif
Ne 15%
transparent.gif transparent.gif
Nevím 15%
transparent.gif transparent.gif