Jaroslav Štefec: Tak tohle se opravdu povedlo!

politika

Moji přátelé na Slovensku říkali, že „zmizení“ Jarka Naďa ze země čekali, protože se nad ním vznáší vidina trestního stíhání za „kšefty“ ministerstva obrany Slovenské republiky během „vlády“ kabinetu premiéra Eduarda Hegera.

Jaroslav Štefec: Tak tohle se opravdu povedlo!
Jaroslav Štefec
31. října 2023 - 02:20

Nečekali ovšem, že se přesune hned vedle, do „bratrské“ ČR, píše na facebooku Jaroslav Štefec.

Má to ale svou logiku! Připravované obří „nákupy“ naprosto nesmyslného vybavení pro AČR, počínaje kulomety Minimi, přes vrtulníky Viper, tanky Leopard a obrněné transportéry CV90 až po „superstíhačky“ F-35 je přece třeba řádně ošetřit a nasměrovat provize a „marže“ do správných kapes. Kdo by to dokázal lépe, než velezkušený Jaroslav Naď!

No a až se dílo podaří, mohou do Ameriky, země zaslíbené, kam moji přátelé čekali, že se pan Naď přesune, odcestovat s paní Černochovou společně. Vláda USA je jim už teď za mnohé vděčna.

Osobně začínám mít stále neodbytnější pocit, že je nejvyšší čas začít uvažovat nad článkem 23 součásti ústavního pořádku České republiky, Listiny základních práv a svobod. Očekávám, že ta výzva k vystoupení ČR z OSN ji definitivně zlomí vaz.

A pár komentářů:
  • Jak může cizinec s takovou minulostí dělat poradce na MO Černochový a žít z peněz daňových poplatníků ČR. Nebo si ho Černochová platí ze svého?
  • Vrána k vráně sedá
  • i kdyby ta krasavice udělala největší blbost, bude odpovědí jen ticho, ticho....
  • Mám obavu, že jím projde vše.

(rp,prvnizpravy.cz,fb,foto:arch.)


Anketa

Souhlasíte s tím, že na světovém šampionátu v hokeji letos nestartují Rusové?

Ano 13%
transparent.gif transparent.gif
Ne 73%
transparent.gif transparent.gif
Je mi to jedno 14%
transparent.gif transparent.gif