Neoblíbený bude dle Fialy a Novotného zabit? Máme se bát?

politika

„Za výrok Stanislava Grospiče by jej ODS nejraději ukamenovala. Nebyl zrovna šťastný. Postoj ODS je však rozporuplný. Jejich starosta Novotný vyhrožuje smrtí poslanci Ondráčkovi pod ochrannými křídly předsedy Fialy, a dokonce s jeho podporou," napsal poslanec Pavel Kováčik.

Neoblíbený bude dle Fialy a Novotného zabit? Máme se bát?
Na snímku poslanci Grospič, Kováčik a Filip
30. října 2019 - 08:20

Poslanec KSČM Kováčik komentář, který dostala redakce, nazval  Modrý metr s různými hodnotami!

Co se všechno v posledních dnech přihodilo?

„Za výrok Stanislava Grospiče by jej ODS nejraději ukamenovala. Nebyl zrovna šťastný. Rozhodně vstup sovětských vojsk)* je momentem, který se stát neměl. Kdyby vojska nepřekročila hranice suverénního státu, nebyli by mrtví. Na webových stránkách KSČM je jasné vyjádření dokladující postoj KSČM i můj k této události a nic takového se nesmí opakovat," konstatoval Pavel Kováčik.

„Postoj ODS je však rozporuplný. Jejich starosta Novotný vyhrožuje smrtí poslanci Ondráčkovi pod ochrannými křídly předsedy Fialy, a dokonce s jeho podporou. Jak máme pohlížet na toto pojetí demokracie z úst představitelů ODS. Pokud někdo není oblíben, bude dle Fialy a Novotného zabit?Máme se snad začít bát? Poslanec Ondráček má rodinu a děti. Kam zmizela lidumilnost ODS? Zřejmě platí jen pro vyvolené," píše se v Kováčikově komentáři.

„Pokud se nám cokoli nelíbí, máme právní možnosti řešení, výhružky smrtí do dnešní doby rozhodně nepatří a to ani za předpokladu podpory Petra Fialy nebo snad celé strany. Žít ve strachu a obavě o život je možná pro představitele ODS běžné, ne však pro občany naší země a k těm patří většina slušných lidí," uzavřel svůj komentář Pavel Kováčik.



„Pelichající ptákostrana tak místo práce zvolila postup výhružek a nactiutrhání. Zářným příkladem je předsedou Petrem Fialou podporovaný starosta Novotný. Slušnost i rozum zmizely a zbyl jen nenávistný a sobecký postoj, který tu rozhodně nechceme. Tandem Fiala-Novotný je špatný směr, který nebude mít, doufám, dlouhého trvání. Lidé se totiž ve většině případů rozhodují správně," mínil na stranickém webu ke stejné události v ODS předseda KSČM Vojtěch Filip.

Prvnizpravy.cz rovněž napsaly ...

)* Poslanec Kováčik zužuje invazi vojsk v roce 1968 do Československa na pouhá sovětská vojska, i když je známo, že  sem nyní již v památný den 21. srpna 1968 vlítla invazní vojska Varšavské smlouvy  s vyjímkou Rumunů v plném zastoupení a to včetně Němců.


(ps, Prvnizpravy.cz, foto: ps)


Anketa

Ohrožuje podle vás nový migrační pakt bezpečnost naší republiky?

Ano 71%
transparent.gif transparent.gif
Ne 14%
transparent.gif transparent.gif
Nevím 15%
transparent.gif transparent.gif