Štefec: Máme šašky okresní úrovně a teď i šašky mezinárodní

politika

Takže teď už jen čekám na informace o podstatně zesílené ochraně premiéra a ministra vnitra, neboť, jak známo, Putin je mstivý, píše Jaroslav Štefec v reakci na vyhoštění dvou ruských diplomatů. 

Štefec: Máme šašky okresní úrovně a teď i šašky mezinárodní
Jaroslav Štefec
12. června 2020 - 06:20

Česko vyhostilo dva ruské diplomaty  v souvislosti s kauzou údajné ruské hrozby jedem ricin třem českým komunálním politikům, starostovi Prahy 6 Ondřeji Kolářovi, pražskému primátoru Zdeňku Hřibovi a starostovi Řeporyjí Pavlu Novotnému z ODS.

Počítám, že nějaký Ivan Čistič už je na cestě z podmoskevského výcvikového střediska GRU do Prahy s minimálně půl kilem čistého polonia v kufru, píše dále Jaroslav Štefec a pokračuje.

Cestuje pod zemí, aby se vyhnul hraničním kontrolám a koronazavirovaným územím. Krumpáčem a lopatou se prokopává metr za metrem v hloubce 200 metrů a svítí si na práci věčnou baterkou. Jeho cílem je nejspíš zahrada Ruského střediska vědy a kultury v Praze.


Když se Hřib, Kolář a Novotný málem podělali kvůli tomu, že ze sebe udělali šašky okresní úrovně, neměli by si dělat starosti i Babiš s Hamáčkem (a Petříčkem, neboť teprve tres facium colegium), kteří ze sebe udělali vyhoštěním dvou ruských diplomatů šašky úrovně skutečně mezinárodní? Jak se zdá, jsou zatím v klidu. O to je celá situace s ricinovou kauzou záhadnější ...

(rp,prvnizpravy.cz, fb, foto:arch.)


Anketa

Měla by se podle vás stát Ukrajina členem NATO?

Ano 17%
transparent.gif transparent.gif
Ne 67%
transparent.gif transparent.gif
Nevím 16%
transparent.gif transparent.gif