Blaha: Vítejte na Slovensku, v americké kolonii

zprávy

Pokud americký voják znásilní Slovenku, nepůjde před slovenský soud. Když zavraždí Slováka, také ne. Vyplývá to z vojenské dohody mezi Slovenskem a USA, která činí ze Slovenska americkou kolonii, píše Ĺuboš Blaha, slovenský poslanecna facebooku slovenský poslanec.

Blaha: Vítejte na Slovensku, v americké kolonii
Ĺuboš Blaha, slovenský poslanec
4. ledna 2022 - 04:20

V případě méně závažných zločinů amerických vojáků americká armáda dokonce nemusí slovenské orgány ani informovat. Americký voják může všechno, Slovák nemůže nic.

Mohou se zde chovat jako nadlidé – slovenské zákony na ně neplatí. Jsou nedotknutelní. Nějaký vymlácený Rambo znásilní tvou dceru a ty se ve vlastním státě nedomůžeš spravedlnosti – a toto jde podepsané prezidentkou Čaputovou!

Ministři Naď s Korčkokem budou vřískat, že americké vojenské soudy je určitě odsoudí. A že pokud se nějaký americký voják utrhne a někoho zmlátí, tak ho americká armáda jistě potrestá.

Věří tomu někdo? Vzpomeňte si, jak Američané ututlávali své zločiny ve Vietnamu či v Iráku, Juliana Assangea dokonce mučí kvůli tomu, že jejich zločiny prozradil – to opravdu někdo věří tomu, že zločiny amerických vojáků někdo odsoudí?

Slovenští občané přicházejí o ochranu vlastního státu - otroci ve vlastní zemi! Ještě jednou - armáda cizího státu získává plnou suverenitu nad slovenským  územím.

Něco takového zde nebylo ani v roce 1968. To zde bylo naposledy v roce 1944 za přímé německé nacistické okupace, když zde gestapáci vypalovali slovenské obce a vraždili povstalce.

Jak jinak nazvat obrannou dohodu s USA jako vlastizradu? Pokud někdo předává suverenitu nad naším územím cizí armádě - z definice je to vlastizrada!



Hlavně, že tito něco vyčítají Biľakovi. Však i ÚV KSČ v roce 68 říkalo, že pouze přišli naši spojenci a že to není navždy. I tehdy to prý bylo pro naši bezpečnost a obranu - tehdy to vadilo, teď ne?

Americké tanky zde budou jezdit po Slovensku a nemusí si žádat o povolení. Umístí si sem jakékoli zbraně, namíří strategické rakety na Rusko a ani se nemusí obtěžovat, že by nám to oznámili – staneme se bojovým polem a ani o tom nebudeme vědět, bravo!

Mimochodem, pokud vám americký transportér nabourá auto či narazí do vašeho plotu, nedovoláte se na Slovensku spravedlnosti – můžete se nejbližším desetiletí dohadovat s americkou armádou, blahopřejeme. Neboť žijete v kolonii a ne v suverénním státě.

Obranná dohoda s USA je špatný vtip. Naď s Korčkokem dostali pokyn z Washingtonu a ten poctivě plní. Už i zmobilizovali své ideologické úderky a Blahu s Chmelárem už ostošest napadají svazáčci z Infosecurity.

Infosecurity je projekt bývalé Naďové nevládní organizace Slovenský institut bezpečnostní politiky. Hned po nástupu Matovičovy vlády dostali přes 50 tisíc od státu a před pár měsíci přibyla další dotace - přímo na Infosecurity.

Nazývají to bojem proti dezinformacím, ve skutečnosti je to napadání Blahy, Chmelára a každého, kdo kritizuje rusofobii a americké války. Každý, kdo chrání suverenitu a mír, je prý extremista. Svět podle Naďa a jeho poskoků.

Nejnovější úloha Naďových svazáčků je hájit obrannou dohodu s USA. Prý „na území SR nebudou moci USA provádět nic, co by se příčilo zájmům a znalosti SR". Ach, Vojtěch Tuka by to v roce 1944 nenapsal lépe.

Ženou nás do války s Ruskem. Dělají z nás terč. Berou nám svobodu, berou nám suverenitu. A američtí vojáci zde budou moci páchat, co se jim jen zachce – Slovensko bude kompletně bezbranné. Toto je náš národní zájem?

Ne, přátelé, tohle je vlastizrada. Nesmíme to dopustit – obranná dohoda s USA znamená ztrátu národní suverenity. Ludvík Štúr se v hrobě obrací.

(rp,prvnizpravy.cz,fb,foto:arch.)


Anketa

Zúčastníte se červnových voleb do Evropského parlamentu?

Ano 71%
transparent.gif transparent.gif
Ne 15%
transparent.gif transparent.gif
Nevím 14%
transparent.gif transparent.gif