Zbořil: Chce snad USA realizovat na Krymu německý plán z roku 1941?

politika

<< VIDEO >>Nic se neřeklo o Krymu, o kterém Putin jednoznačně prohlásil, že je ruský. Nebo Američané chtějí stále realizovat německý plán „Ost“ z roku 1941? ptá se Zdeněk Zbořil v rozhovoru pro Prvnizpravy.cz

Zbořil: Chce snad USA realizovat na Krymu německý plán z roku 1941?
Zdeněk Zbořil v rozhovoru pro Prvnizpravy.cz
21. července 2018 - 03:20

Tento týden došlo k dlouho očekávanému setkání Donalda Trumpa a Vladimira Putina, a jk už to bývá, tak dochází k rozdílným interpretací tohoto summitu. Donald Trump byl silně kritizován a Vladimir Putin byl naopak doma pochválen…

A co vy na to pane Zbořile?

„Ano vznikají různé interpretace, protože nevíme co ti dva spolu hovořili za zavřenými dveřmi a známe jenom výstup z tiskovky. Nikdo si také nevšimnul, že Trump v podstatě objíždí celý svět,  setkává se s různými politiky a nikde se z těchto setkání nedělal žádný zápis kromě setkání s Kim Čong-unem. Jeto selhání zpravodajců, kteří spíše zkoumají jak držel Trump sepjaté ruce nebo že Putin vypadal unaveně,“ zhodnotil v rozhovoru pro Prvnizpravy.cz Zdeněk Zbořil.

„Nic se neřeklo o Krymu, o kterém Putin jednoznačně prohlásil, že je ruský. Nebo Američané chtějí stále realizovat německý plán „Ost“ z roku 1941, kde se Krym vyjmul  z oněch předpokládaných dobytých území a měl být podřízen přímo Berlínu? Ale nic jsme se nedozvěděli,“  přidává ke Krymu Zdeněk Zbořil.

U nás odstoupil další ministr, protože „opisoal“ diplomovou práci. A jak to tedy je unás s těmi diplomovými pracemi?

„Z paní ministryně a pana  ministra se kvůli diplomovým pracím udělali padouši, kteří opisovali aniž uvedli zdroje, ale my víme, že se dá opisovat a citovat  a převzít podstatnou část práce v takovém rozsahu a zejména se to děje na právnických školách, že ta práce přestává být původní,“ upozornil Zdeněk Zbořil.

„Málo platné, tím garantem, že ta práce není podvodem , tak musí být škola a nebo škola výrokem své komise. Mě se zdá , že pláč na tom hrobě našich špatností  je sice hezký, ale  jednak pláčí jiní než by měli a jednak pláčí na nesprávném hrobě,“ dodal v rozhovoru  pro Prvnizpravy.cz Zdeněk Zbořil.

Podrobnější analýzu si můžete poslechnout v následujícím rozhovoru Zdeňka Zbořila pro Prvnizpravy.cz.



(rp,prvnizpravy.cz,foto:arch.)



Anketa

Zúčastníte se červnových voleb do Evropského parlamentu?

Ano 69%
transparent.gif transparent.gif
Ne 16%
transparent.gif transparent.gif
Nevím 15%
transparent.gif transparent.gif