Markvart: Budu volit podle sebe a ne podle z prstu vycucaných procent

politika

Od roku 2003, kdy už škrhola nemohl kandidovat, poslouchám pořád, jak ten nebo onen je lepší, než můj kandidát, protože Havlovské hodnoty, Moskva, Peking, lidská práva, kníže, akademik, kecy v kleci. Vždycky pak vytáhli z klobouku nějakého králíka, že člověk nevěřil vlastním očím.

Markvart: Budu volit podle sebe a ne podle z prstu vycucaných procent
Petr Markvart
9. ledna 2023 - 06:20

Poprvé to bylo v roce 2003, kdy část socanů zlikvidovala svého silného kandidáta v akci "Důchodce", aby nakonec přitáhli Jana Sokola, člověka tak nudného a fádního, že snad dokázal zaujmout jen svou mimořádnou podobou s Frankensteinem, píše na facebooku Petr Markvart.

V roce 2008 si sofistikovaně přitáhli ze zámoří Jana Švejnara, který v Čechách od r. 1970 nežil a nikdy ho v zásadě moc nezajímaly. Bez jakýchkoli politických zkušeností a vazeb byl od samého počátku spíš takový tajtrdlík, ale byl z USA a to víte, to se počítá.

O pět let později si pravicová část politického spektra nevytvořila silného kandidáta (bývalý šéf statistického úřadu s krátkou kariérou premiéra úřednické vlády to rozhodně nebyl) a tak havlovské křídlo na poslední chvíli přispěchalo s přestárlým světoběžníkem, který ani neznal slova státní hymny a kampaň v zásadě prospal.

V té zatím poslední volbě, zvedli havlisté hned čtyři kandidáty, kteří se spojili, aby vytlačili Zemana z nory. Neempatický trouba, jehož hlavní devizou mělo být stahování králíků a tanec vířících dervišů, skončil nakonec taky v propadlišti dějin. Ani ty spojené síly proti poloviční trosce, se nakonec neprosadily.


Letos se zase tak podivuji. Tomu, že Nerudová mohla kdy vůbec vystudovat, natož dělat rektorku, ale Brno, no. Tomu, že korouhvičku Pavla může někdo považovat za kandidáta, který by kdy hájil české národní zájmy. Nebo tomu, že Andrej Babiš má být držitelem klíčů od nějakého řešení nebo národní záchrany. Je to slovenský gauner, který nás několik let buzeroval jako o závod, aby se zavděčil EU a farmalobby. Jeho návštěvu ve Spojených státech organizoval Petr Kolář a Frau Merkel ho pravidelně úkolovala. Takže jakýpak písek v soukolí?

Ti protikandidáti toho mého, mají totiž pořád jedno společné. Byli a jsou zcela odrodilí a připravení ohnout hřbet před cizáky (pokud jimi sami nejsou), co to půjde. Proto budu již ve třetích volbách volit tak, jak to cítím já a nikoliv podle nějakých divokých očekávání, či z prstu vycucaných procent.

A i ostatním voličům přeji ze srdce totéž, dodává Petr Markvart.

(rp,prvnizpravy.cz,fb,foto:arch.)




43-8974200277/0100

Pro platby ze zahraničí: IBANCZ5601000000438974200277
BIC / SWIFT kódKOMBCZPPXXX





Anketa

Zúčastníte se červnových voleb do Evropského parlamentu?

Ano 61%
transparent.gif transparent.gif
Ne 20%
transparent.gif transparent.gif
Nevím 19%
transparent.gif transparent.gif