Nechte je se hádat a pojďte s námi pracovat, apeluje Rajchl

politika

Jindřich Rajchl (PRO) se ve svém komentáři ohlédl za uplynulým týdnem a popsal současnou politickou atmosféru v naší zemi, která si už za měsíc bude volit své nové zástupce do Evropského parlamentu.

Nechte je se hádat a pojďte s námi pracovat, apeluje Rajchl
Jindřich Rajchl (PRO)
4. května 2024 - 10:30

„Co nám přinesl minulý týden? V české politickém rybníčku se hádají všichni se všema a navzájem si přes sítě vzkazují, kdo víc pije alkohol a kdo je větší kolaborant.

Pro lidi nedělají vůbec nic, jen se navzájem handrkují a snaží se z těchto nicotných půtek vytěžit politické body pro sebe a své strany, aby si tak udrželi svá dobře placená korýtka. Vy i naše země jste ji absolutně ukradení.

My v PRO jsme mezitím v Budapešti a Bukurešti absolvovali desítky schůzek a vyjednali s několika národně konzervativními subjekty společný postup proti Bruselu.



Jeho prvním výsledkem je chystané memorandum 19 politických stran z různých evropských zemí o společném postupu proti znovuzvolení Ursuly von der Leyen předsedkyní Evropské komise. Což je myslím velmi důležitý počin.

Je teď na vás, abyste se rozhodli, jestli chcete onu starou verzi politiky, kdy se všichni hádají jak báby na trhu a vy si vybíráte toho, kdo líp mluví a kdo to tomu druhému líp “nandá” a nebo dáte přednost našemu novému stylu, který preferuje představení jasné strategie a realizaci konkrétních kroků ve prospěch naší země.

Psali jsme:

Nechte je se dál hádat mezi sebou a pojďte s námi pracovat," uzavřel zhodnocení uplynulého týdne a výzvu lidem na svém facebooku předseda strany PRO Jindřich Rajchl.

(dan, prvnizpravy.cz, foto: red.)


Anketa

Souhlasíte s tím, že na světovém šampionátu v hokeji letos nestartují Rusové?

Ano 14%
transparent.gif transparent.gif
Ne 72%
transparent.gif transparent.gif
Je mi to jedno 14%
transparent.gif transparent.gif