Němcová odhalila vlastizrádce! Matadorka ODS opět v ráži

politika

Senátorka Miroslava Němcová ostře odsoudila údajný ruský útok na ukrajinskou přehradu Kachovka, která kvůli poničené hrázi v následujících hodinách a dnech zatopí rozlehlé území na jihu země včetně desítek vesnic a měst. 

Němcová odhalila vlastizrádce! Matadorka ODS opět v ráži
Miroslava Němcová, senátorka ODS
7. června 2023 - 10:30

Podle Němcové je po takovém činu každý, kdo zpochybňuje obrannou smlouvu mezi Českem a USA vlastizrádce.

Přehrada Kachovka vyletěla do povětří. Ke zničení hráze u elektrárny se nehlásí ani Rusko, ani Ukrajina, ale obě strany tvrdí, že přehradu vyhodila do povětří druhá strana. Zničení přehrady odsoudila řada vrcholných politiků a osobností, jako např. český premiér Petr Fiala nebo jaderná fyzička Dana Drábová. Mezi kritiky však "zazářila" opět matadorka ODS, senátorka Miroslava Němcová, která údajný ruský čin zhodnotila ve světle nedávno uzavřené obranné smlouvy s USA.


„Po zničení Nové Kachlovky je každý, kdo zpochybňuje naši smlouvu o obranné spolupráci s USA, vlastizrádce. Každý: od komoušů, přes Trikoloru, pouliční kazatele až po SPD a Babiše,“ napsala na svůj Twitter Němcová.

Němcová také vyzývá, aby byli všichni, kdo nadále spolupracují s Ruskem, pohnáni k odpovědnosti. Senátorka zároveň sdílela několik příspěvků, které se věnují aktuálnímu dění na Ukrajině a odsuzují Rusko za jeho činy. 

„Kdyby všechnu tu energii, kterou rusácký svině věnují ničení, vraždění a kradení, věnovali budování a stavění, mohli by být se zdroji, které mají, skutečnou velmocí. Ale jsou to jen tupá deprimovaná, líná, závistivá a neschopná hovada. Stejně jako ti, co jim fandí,“ stojí v jednom ze sdílených příspěvků.

Také jsme psali:

„Lidé, firmy, organizace a státy, spolupracující s Ruskem, musí nést za své kroky odpovědnost. Jsou spolupachateli barbarství namířeného proti naší civilizaci. Podporují zločiny, jsou hluší a slepí k nezměrnému utrpení Ukrajiny. Všechno vidí, nemohou se na nic vymluvit. Na NIC!“ má jasno Němcová.

(dan, prvnizpravy.cz, foto: red.)



43-8974200277/0100

Pro platby ze zahraničí: IBANCZ5601000000438974200277
BIC / SWIFT kódKOMBCZPPXXX





Anketa

Zúčastníte se červnových voleb do Evropského parlamentu?

Ano 70%
transparent.gif transparent.gif
Ne 15%
transparent.gif transparent.gif
Nevím 15%
transparent.gif transparent.gif