Obavy rodičů z války jsou umocněny strachem o jejich děti

politika

Lékař a poslanec Jiří Mašek (ANO) se podivil nad snahou vládních politiků "nálepkovat" někoho, kdo chce mír, bezpečnostním rizikem či ohrožením státu. Předvolební hnojomety prý jedou už zase na plné obrátky.

Obavy rodičů z války jsou umocněny strachem o jejich děti
Jiří Mašek (ANO)
17. března 2024 - 12:06

„Zdravím všechny, takže, prosím, DOST! Před každým vystoupením v TV či před jednáním sněmovny má každý připravené podklady. Někdo si je připravuje sám, jiný používá asistenty. Kdo říká že podklady nepotřebuje, LŽE.

To, že ministr Lipavský ve veřejnoprávní TV vykládá že předseda opoziční strany je bezpečnostním ohrožením státu jen proto, že nechce válčit, jen proto že se už nechce koukat se na to, jak umírají mladí lidé na obou stranách konfliktu na Ukrajině, to je normální?

5k navrhne mimořádné jednání sněmovny? OK. Takže konečně si schválíte program mimořádné schůze a budeme mít všichni poslanci možnost vystoupit? Na to se těším. Kolik mimořádných schůzí 5k svým hlasováním nedovolila ani zahájit?! Od kdy je otázka, zda má někdo děti, odpornou metodou? Zejména, když platí, že obavy rodičů z války jsou umocněny strachem o jejich děti.



Asi se ho chtěl zeptat, zda by je poslal na Ukrajinu. To že chce podklady je, že si zakládá složku? Objednal si podklady, aby mohl zkritizovat Lipánka, ale ano, složka, to zní lépe, že? V mailu o složce nic není, je tam "připravte mi teze, podklady".

Chápu snahu potápějící se 5K vytřískat z toho politické body, ale děláte to primitivně. Samozřejmě, po svém.

Když vám dá na ulici člověk facku, budete mlčet, nebo mu ji vrátíte? Mimochodem proč neinformuje vláda o tom, že na Ukrajině už jsou jednotky NATO z několika zemi, jak prohlásil ministr Sikorski v Polsku? Naši tam snad nejsou, vyslání vojáků do zahraničí musí totiž schvalovat Poslanecká sněmovna, nebo už to neplatí?

Rakušan nás může během té mimořádné schůzi zasvětit do novodobých technologií šifrovaných telefonů, tam únik informací nehrozí, že? Možná by se hodil nový stand-up na střeše MV.

Psali jsme:

Předvolební hnojomet opět spuštěn, máme se na co těšit. Může to vypadat takto:

- Kdo není s námi, je automaticky proti nám.
- Kdo není s námi bude kriminalizován!
- Kdo zašeptá "mír", bude brzy slyšet "půjdete s námi"! uzavřel svůj komentář na sociální síti facebook Mašek.

(jar, prvnizpravy.cz, foto: red.)


Anketa

Zúčastníte se červnových voleb do Evropského parlamentu?

Ano 62%
transparent.gif transparent.gif
Ne 19%
transparent.gif transparent.gif
Nevím 19%
transparent.gif transparent.gif