Zelenskij bude válčit, dokud bude Amerika platit

politika

Jindřich Rajchl  (PRO) popsal ve svém komentáři vývoj konfliktu na Ukrajině, jehož výsledkem podle něj budou desítky tisíc mrtvých a stovky miliard v kapsách zbrojařských koncernů. A zdůraznil, že jediným řešením je dosažení míru u jednacího stolu.

Zelenskij bude válčit, dokud bude Amerika platit
Jindřich Rajchl (PRO)
21. srpna 2023 - 07:30

„V titulku na Novinkách jsem si přečetl, že američtí vojáci “popisují jatka na ukrajinské frontě”. Tak jsem si článek rozklikl a zjistil, že potvrzuje to, co říkám od prvního okamžiku oné slavné protiofenzívy - že se jedná o naprosto šílený masakr ukrajinských kluků, kteří bez potřebného výcviku a vzdušné podpory jdou ve velkém jak dobytek na porážku. 

V závěru celého článku však na mě čekalo jedno velké překvapení - když američtí žoldáci bohorovně prohlásili, že to, že Ukrajinci trpí obrovské ztráty, je vlastně naprosto normální. Prostě a jednoduše, dokud budou Američané platit, tak do té doby Zelensky bude připraven válčit. Až do posledního muže. 

Že to nemá žádný smysl, protože už i američtí zpravodajci vědí, že k žádnému průlomu nedojde, to nikoho nezajímá. Přece každému, kdo nemá mozek Dominika Haška, už je dávno jasné, že o Ukrajinu v tomto konfliktu vůbec nejde. Jen o moc a o peníze. Jako vždy. 

Jsem zvědav, jakou výmluvu soudruzi ze západu vymyslí, aby nemuseli uznat to, že ti, co stejně jako my říkali, že jedinou cestou k ukončení konfliktu je dohoda s Ruskem, měli od začátku pravdu. 


Jistě přijdou s nějakým nesmyslem, který nám ČT patřičně naservíruje a libtardské ovečky s jásotem přijmou. Faktem ovšem zůstane, že kdyby se jednalo o míru mnohem dřív (po čemž jsme celou dobu volali), tak jsme mohli ušetřit miliardy dolarů a především desetitisíce lidských životů. A i když si to všichni vy hlupáci, kteří jste bezmyšlenkovitě hnali Ukrajinu do jisté zkázy, nikdy nepřipustíte, tak jste to byli vy a vám podobní, kdo jste ty Ukrajince na ta jatka nahnali. 

Kdybyste se jen trochu uměli poučit z historie a chápali, že tato válka má svým charakterem mnohem blíže k Vietnamu či Koree, než ke 2. světové válce, k níž jste tento konflikt při vaší chabé znalosti dějin připodobňovali, tak byste dávno pochopili, že jediným výsledkem pokračování této bratrovražedné bitky, budou desítky tisíc mrtvých a stovky miliard v kapsách zbrojařských koncernů. A že jediným řešením je dosažení míru u jednacího stolu. Čím dřív, tím líp. 

Psali jsme:

Proto jsme také byli od první vteřiny PRO mír. Ne kvůli Putinovi, jak jste si naivně mysleli, ale proto, že jsme věděli, že jakýkoliv jiný postup přinese pouze obrovské utrpení a humanitární katastrofu. A jak vidíte, měli jsme pravdu. 

Jak to kdysi zpíval ten odporný chcimír John Lennon? All we are saying is give peace a chance (Říkáme jen to, abyste dali šanci míru)," uzavřel svůj komentář Rajchl. 

(nov, prvnizpravy.cz, foto: red.)



43-8974200277/0100

Pro platby ze zahraničí: IBANCZ5601000000438974200277
BIC / SWIFT kódKOMBCZPPXXX





Anketa

Kdo by podle Vás byl lepším prezidentem USA?