Bílý dům: Raději válku s Ruskem než Trump v Bílém domě

zprávy

Moderátor Tucker Carlson varuje, že Bidenova administrativa raději rozpoutá válku s Ruskem, než aby pustila Donalda Trumpa zpět do Bílého domu.

Bílý dům: Raději válku s Ruskem než Trump v Bílém domě
Joe Biden, americký prezident
3. září 2023 - 02:20

Ruský moderátor Vladimir Solovjov upozornil, že Carlson si svými kontroverzními zprávami „podepsal rozsudek smrti“.

Demokraté v USA se snaží všemožně zabránit Donaldu Trumpovi ve znovuzvolení, řekl Carlson v rozhovoru s komikem Adamem Carollou. Zatím však všechna obvinění a pomlouvačné kampaně proti Trumpovi podle Carlsona selhaly.

„Co budou dělat? Rozpoutají válku s Ruskem. V příštích několika letech dojde k horké válce mezi Spojenými státy a Ruskem."

Tucker Carlson v rozhovoru s Adamem Carollou varoval před nebezpečím možného útoku na Donalda Trumpa, jak uvádí Freie Welt.


Tucker Carlson Adamu Carollovi:
„Nemyslím si, že jejich lži se udrží. Lži mají krátké nohy. Lži jsou vždy objeveny, ať už za jeho života nebo posmrtně. Ale lži se vždy objeví, je to jejich přirozenost. A tyto lži jsou dnes tak velké, tak zřejmé a tak hloupé, že většině voličů bude před volbami zcela jasné, že Bidenova administrativa vůbec netuší, co dělá, že Joe Biden neřídí vládu a že vůbec to nejde.

Myslím, že pak budeme mít skutečnou ekonomickou krizi. Zažijeme masivní recesi. To samozřejmě zvyšuje tlak. Pokud je vaším cílem zůstat u moci a pokud jste kriminalizovali politiku do té míry, že musíte předpokládat, že vaši oponenti udělají totéž s vámi – pokud začnete stíhat své politické oponenty, pak víte, že musí udělat cokoliv je třeba zůstat u moci, nebo budou další. Nemohou tedy prohrát. Musíte udělat cokoliv, abyste vyhráli.

Co tedy dělají? Nemůžou znovu opakovat Corona virus. Vím, že pravice se bojí zablokování a návratu požadavků na roušky. Ale to už není možné. Nemohou to udělat, protože už byli odhaleni. To už nejde.

Co tedy budou dělat? Povedou válku proti Rusku. Mezi Spojenými státy a Ruskem dojde během několika příštích let k horké válce. Opravdu? Ano, samozřejmě. Stejně to chtějí. Nemyslím si, že to vyhrajeme, ale to je jiná otázka.

Politicky musí vyvolat válečný stav, aby převzali úplnou moc. Všechno tomu nasvědčuje. Takže pokud máte obavy z toho, že se americký politický boj stane ještě nemilosrdnějším, než už je, měli byste se ještě více obávat toho, co se stane, až válka vypukne.

Jsme samozřejmě již ve válce s Ruskem. Financujeme jejich odpůrce. Takže jsme zapojeni do války proti Rusku. Ale mám na mysli otevřený boj s Ruskem, ve kterém otevřeně říkáme, že jsme s Ruskem ve válce. Myslím, že k tomu může snadno dojít."


(rp,prvnizpravy.cz,freiewelt,foto:arch.)


Anketa

Souhlasíte s tím, že na světovém šampionátu v hokeji letos nestartují Rusové?

Ano 13%
transparent.gif transparent.gif
Ne 73%
transparent.gif transparent.gif
Je mi to jedno 14%
transparent.gif transparent.gif