Korwin-Mikke: Joe biden navštívil americkou kolonii

zprávy

Poslanec a jeden ze zakladatelů Konfederace Janusz Korwin-Mikke komentoval návštěvu prezidenta Joea bidena ve Varšavě. Politik akci označil za „betlém".

Korwin-Mikke: Joe biden navštívil americkou kolonii
Janusz Korwin-Mikke, člen Konfederace
23. února 2023 - 04:20

Americký prezident v úterý V 17:30 pronesl v Kubicki Arcades u královského zámku ve Varšavě projev, ve kterém zdůraznil mj. závazek USA plnit ustanovení Severoatlantické smlouvy a bránit každý centimetr země aliančních zemí, dodal také, že americká podpora Ukrajině nebude otřesena.

Kvůli této události platilo ve Varšavě mnoho omezení. mezi ostatními Ministerstvo vnitra a správy zavedlo zákaz nošení zbraní – i když jen tak někdo nemá povolení.



Návštěvu amerického prezidenta v Polsku okomentoval spoluzakladatel Konfederace a zakladatel Prime Time! – Janusz Korwin-Mikke. Politik celou akci, kterou označil za „betlém“, hodnotí negativně.

Při pohledu na včerejší události – zavřená polovina hlavního města, betlém u královského zámku (pouze pro podporu!), bez konkrétních údajů docházím k závěru, že se nejedná o tzv. Západ s námi zachází jako se svou vlastní kolonií, ale my sami se považujeme za jejich kolonii!“ napsal Janusz Korwin-Mikke na svých sociálních sítích.


(rp,prvmizpravy.cz,nczas,foto:arch.)


Anketa

Zúčastníte se červnových voleb do Evropského parlamentu?

Ano 70%
transparent.gif transparent.gif
Ne 15%
transparent.gif transparent.gif
Nevím 15%
transparent.gif transparent.gif