Roberts: Washington považuje pravdu za svého největšího nepřítele

zprávy

<< VIDEO >> Tucker Carlson nám za méně než 6 minut vypráví o obrovském zločinu, kterého se vlády USA a Velké Británie dopustily  proti Julian Assange, píše v komentáři Paul Craig Roberts.

Roberts: Washington považuje pravdu za svého největšího nepřítele
Paul Craig Roberts, americký publicista
28. prosince 2023 - 03:20

Americká média pracovala ruku v rukavici s CIA při rámování Juliana Assangeho, který byl držen po dobu 4 let v osamělém vězení v britské věznici s maximální bezpečností bez obvinění, úplné porušení habeas corpus a před 7 lety na ekvádorském velvyslanectví v Londýně, dokud Washington nezaplatil ekvádorskému prezidentovi, aby zrušil Assangeův azyl, aby mohl být zabaven. 

Jako bývalý redaktor Wall Street Journal, Byl jsem ohromen, když jsem sledoval, jak celá americká média nekonečně opakují falešné tvrzení CIA, že Assange byl nebezpečný špion a hrozba pro americkou národní bezpečnost jednoduše za to, že udělal novináře práce a uvádění pravdy.  To přesvědčivě ukázalo, že USA již neměly média.  Jeho místo stojí ministerstvo propagandy a někteří Američané se stále nechávají indoktrinovat a vymývat mozky lži, které jim presstitutes říkají.

Také přesvědčivě ukazuje, že Washington považuje pravdu za svého nejnebezpečnějšího nepřítele.


Země bez médií nemůže být svobodná nebo mít odpovědnou vládu.  Američané, kteří si myslí, že žijí ve svobodné zemi, jsou zcela oklamáni.  Jsou ubohé.

Jak se blíží výročí narození prince míru, Washington a jeho mediální děvky uspěly v odstranění míru a pravdy ze světa.



(rp,prvnizpravy.cz,pcroberts,foto:arch.)


Anketa

Zúčastníte se červnových voleb do Evropského parlamentu?

Ano 59%
transparent.gif transparent.gif
Ne 21%
transparent.gif transparent.gif
Nevím 20%
transparent.gif transparent.gif