To vám neprozradíme, ale Rusko už vyhrálo válku, kterou jsme na něj uvalili

zprávy

<< GLOSA >> Náš arogantní Západ vedený Spojenými státy během let vytvořil ponižující obraz Rusů, že nejsou nic jiného než nekulturní, hloupí vodkou nasáklí mužikové.

To vám neprozradíme, ale Rusko už vyhrálo válku, kterou jsme na něj uvalili
Ilustrační foto
7. října 2023 - 03:20

Říkali jsme, jak tito sotva lidští Asiaté napadli demokratickou zemi, která brání naše západní hodnoty a naše země před nevyprovokovanou válkou, píše se v článku na francouzském webu Agoravox.

Nevyprovokovaný! Budeme vám to opakovat tolikrát, kolikrát bude potřeba, dokud ve vašich hlavách už nebudou žádné pochybnosti!

Světovým řádem založeným na našich pravidlech, který kromě nás nikdo nezná, tito potomci bolševických mužiků beztrestně neotřesou, a proto toto zaostalé Rusko srazíme na kolena pomocí našich dlouho plánovaných 11.000 sankcí v případě nevyprovokovaného útoku.

A ano, plánovali jsme všechno, včetně této nevyprovokované války, protože jsme věděli, že tito mužikové nebudou tolerovat naše raketové základny u svých bran, věděli jsme, že budou nevyhnutelně reagovat.

A ano, všechno jsme měli naplánované!

My, obyvatelé Západu prodchnutí svou morální, ekonomickou, vědeckou a vojenskou převahou, jsme plánovali odtáhnout jejich Vladimira Putina k mezinárodnímu tribunálu v Haagu, abychom ho pověsili za zločiny proti lidskosti.

Také jsme již nakreslili novou mapu ruských území, konečně rozdělených do loutkových států pod naší kontrolou, kde jsme mohli postavit naše malá osobní vévodství.


Také jsme plánovali umístit mužiky na jejich místo, to znamená odsunuté do hlubin sibiřských stepí, no ne všechny, protože bychom si nechali pár samic, které by nám sloužily v našich velkých chatách.

Měli jsme všechno naplánované, ale je třeba přiznat, že jsme toho okopírovali málo, dobře hodně, dokonce i od našich mentorů, udatných hrdinů, kteří v letech 39-45 bojovali s židobolševickými hordami.


Samozřejmě v případě problému budeme s rukou na srdci a zkroucenými ústy předstírat, že je to v říši fantazie, i když jsou karty již vytažené a provaz určený k pověšení Vladimira Putina je již upletený.


Ať už roje služeb říkají cokoli, skutečně jsme přijali všechny rasistické stereotypy vyvinuté nacisty a také jsme přijali jejich „geografické“ a „demografické“ cíle. Už se ani nemusíme skrývat, protože můžeme v národních parlamentech oslavovat hrdiny, kteří bojovali proti židobolševikům!

Ano, plánovali jsme všechno, všechno! Pokud nedostaneme památný výprask, způsobený těmito neschopnými a tupými rolníky! My, kteří jsme si zvykli bombardovat svatební hostiny pastevců koz, jsme byli poněkud překvapeni, že naše moderní, zázračné zbraně hořely tváří v tvář předpotopním zbraním sovětské éry! Nikdo nás nevaroval! To všechno je špatné pro obchod!

Netušili jsme, že tyto nedodělky udržely všechny jejich zastaralé továrny v chodu na výrobu zbraní a střeliva „cokoli chcete“! Ale nikdo těm lidem nevysvětlil, že až to bude civilizované, musíme udělat obchod, který bude vyjednán co nejdražší, jak by to mělo být, na odsávání peněz určených pro nemocnice a školy?



Ale zvládáme to! Velkou strategickou porážku přisuzujeme těmto „skoro Rusům“, kteří neměli odvahu obětovat své 16leté potomky pro naše vítězství a geneticky zavazují dovednosti nezbytné k použití našich zázračných zbraní, které jinak udělali by s těmito retardovanými ruskými rolníky krátkou práci.

Naše miliardy dolarů nebudou zbytečně vyhozené od doby, co jsme zabili Rusy, a to je k nezaplacení, protože za to stojíme a předáme i pár raket dlouhého doletu, což na konečném výsledku nic nezmění, ale pár dalších ruských mrtvol je vždy dobré mít.

Ve zbytku se pokusíme zachránit naše zadky!

(rp,prvnizpravy.cz,agoravox,foto:arch.)



Anketa

Zúčastníte se červnových voleb do Evropského parlamentu?

Ano 65%
transparent.gif transparent.gif
Ne 18%
transparent.gif transparent.gif
Nevím 17%
transparent.gif transparent.gif