Štěpánek: Koudelka je pro naši zemi bezpečnostní riziko

politika

Kdybychom žili v normální zemi a měli normální vládu, vláda by ředitele Bezpečnostní informační služby (BIS) gen. Michala Koudelku neprodleně odvolala, neboť zneužívá svoji funkci a je pro naši zemi bezpečnostním rizikem, píše na facebooku Petr Štěpánek.

Štěpánek: Koudelka je pro naši zemi bezpečnostní riziko
Petr Štěpánek
29. dubna 2024 - 03:20

Milovník špionážních románů Koudelka si pozici šéfa zpravodajské služby plete s rolí politického aktivisty. Namísto, aby se vyskytoval spíše v zákulisí, rád se vyhřívá ve světlech reflektorů před televizními kamerami, což je přesný opak toho, jak by měl skutečný zpravodajský profesionál působit. Ale to je Koudelkův nejmenší problém.

Koudelka je osobně odpovědný za fabrikování zpravodajských kompromitačních her, které mají před evropskými volbami diskreditovat a poškodit některé politiky, naše i zahraniční, čehož součástí jsou řízené úniky zpravodajských (dez)informací do vybraných médií.


Koudelka je rovněž odpovědný za dodnes nevysvětlené a nedořešené kauzy „ricin“ a „Vrbětice“, které na dlouhá léta dopředu poškodily naše vztahy se světovou velmocí, na které stále jsme ekonomicky a surovinově závislí. V době nemoci prezidenta Miloše Zemana se rovněž spolupodílel na hanebném pokusu o jeho odstranění z funkce.

V čím zájmu tak Koudelka činil, se můžeme pouze dohadovat, ale tak těžké to zase není. Že posléze obdržel vyznamenání od ředitele CIA, je pouze v řádu věcí. Šéf české zpravodajské služby má ale na prvním místě sloužit zájmům své vlastní země, nikoli posluhovat cizí velmoci.

Jenže my nemáme normální vládu. Tahle vládní garnitura v tom naopak jede spolu s Koudelkou. Michal Koudelka i politici vládní koalice by ale neměli zapomínat, že nic netrvá věčně a že dříve či později přijde čas, kdy se za své pokleslé skutky budou zodpovídat.

A pár komentářů:
  • Naprosto s Vámi souhlasím. Koudelka je pravděpodobně agent CIA. Jeho slíbené neprůstřelné důkazy o Vrběticích jsme se nikdy nedozvěděli. S největší pravděpodobností bylo celé svalení výbuchu na ruské agenty pod taktovkou CIA vymyšlenou lží, kterou Koudelka šířil, podobně jako to bylo v Iráku s se zbraněmi hromadného ničení. Zadaný cíl - poštvat Čechy proti Rusku před připravovanou vyprovokovanou válkou na Ukrajině.
  • BIS je šestá do Fialkoalice, sedmý je ÚS. Jak si oddychneme, až konečně půjdou všichni tihle škůdci do pekel!
  • Mne fascinuje, jak si s tou sebrankou nemuzeme poradit?! Banda zkorumpovanych bezskrupuloznich svini.. Na jednoho hajzla je nas tak tisic, proc je nevezmeme pod krckem a nezatreseme jim s tema poplantanyma palicama?! Jako swf bych takove zamestnance hnala holi! !!!
  • Mně se chce...jen když tu jeho mastnou vlezlou hubu vidím.
  • vlastizrádci, to není česká vláda, to je vláda CIA
  • Koudelka je pouhým vykonavatelem, pokyny a přesný ferman dostává zpoza Atlantiku od CIA.
  • Když čtu o tom, kolik milionů tajných ruských agentů se pohybuje po EU, tak se divím, že Petr Fiala a admirál Koudelka ještě nevypadli z okna
  • Doufám,že je před pozemskou spravedlností,nesebere čert

(rp,prvnizpravy.cz,fb,foto:arch.)


Anketa

Souhlasíte s tím, že na světovém šampionátu v hokeji letos nestartují Rusové?

Ano 14%
transparent.gif transparent.gif
Ne 70%
transparent.gif transparent.gif
Je mi to jedno 16%
transparent.gif transparent.gif