Jeden národ a dvě různé země. I to je současná Amerika

zprávy

Střednědobé volby v roce 2022 odhalily existenci dvou Amerik a ohromující význam voleb v roce 2024, píše ve svém komentáři politický komentátor Steve McCann. 

Jeden národ a dvě různé země. I to je současná Amerika
Ilustrační foto
21. listopadu 2022 - 13:02

O výsledku voleb do Kongresu v roce 2022 bylo již napsáno mnoho. Téměř všechny se zaměřují na politické nebo strukturální otázky. Vybrali si republikánští voliči v primárkách hrozné kandidáty? Proč republikánská hierarchie neutratila více peněz za kandidáty x, y nebo z? Je Trumpova podpora polibkem smrti ve všeobecných volbách? Proč se republikáni lépe nepřipravili na volební podvody a manipulace? Téměř všichni však nechápou, že tyto volby dále umocnily, že tento národ se fakticky a trvale rozdělil na dvě země, které žijí vedle sebe, a zároveň odhalily drtivý význam voleb v roce 2024.

Spojené státy jsou v současné době sužovány nekontrolovanou inflací, která se spirálovitě dostává do vážné recese, kriminalita je v národních městech nekontrolovatelná, hranice jsou otevřené a nekontrolované, životní úroveň se rychle zhoršuje, společnost se propadá do bažiny předem promyšleného kulturního úpadku a stále bezútěšnější budoucnost čeká drtivou většinu Američanů. Přesto se padesát procent voličů v roce 2022 rozhodlo pokračovat v tomto stavu věcí tím, že se rozhodlo zvolit nebo znovu zvolit politiky, kteří vytvořili nebo podnítili tuto pokračující národní devastaci.

Příliš mnoho lidí, zejména mladší generace, které v drtivé většině volily demokraty, žije v bezduché loajalitě ke kolektivistickému kmeni, jeho vůdcům a jeho doprovodné ideologii. V jejich posedlém myšlení tato věrnost převažuje nad blahobytem jich samotných nebo národa a jeho občanů.

Vzhledem k tomu, že polovina populace je spokojena se současným stavem a trajektorií tohoto národa a druhá polovina není, je jasné, že tyto dvě populace již nemohou udržet své stále křehčí a potenciálně nestabilní vztahy. Spojené státy jsou v rozhodujícím okamžiku, kdy jedna strana musí vyhrát a druhá prohrát. 

Neexistuje žádná střední cesta
Neexistuje žádná střední cesta, protože tento národ je sužován dichotomickými ideologickými a společenskými rozdíly, které jsou nesmiřitelné, protože jedna strana (modrá Amerika) je pevně odhodlána porazit a podrobit si druhou (červená Amerika).

Modrá Amerika věří, že Spojené státy tak, jak byly založeny, jsou nenapravitelnou zemí, jejíž historie je plná zvěrstev a nespravedlností. Národní vláda tedy musí být přeměněna na socialistickou oligarchii jedné strany a její chybné zakládající dokumenty musí být účinně přepsány.

Rudá Amerika věří, že Spojené státy jsou velkou zemí, která úspěšně překonala lidská selhání svých minulých občanů. Je vehementně proti jakýmkoli podstatným změnám zakládajících dokumentů národa. Chápe, že ústava tak, jak je napsána, zaručuje jejich svobody a nezávislost na arogantní vládě. Mezi oběma stranami nemůže být žádný kompromis v tomto nejzákladnějším principu úspěchu a přežití tohoto národa.

Modrá Amerika opustila prakticky veškerou morálku ve své cílevědomé honbě za povrchním hédonismem, bohatstvím, slávou a mocí. Je stále agnostičtější, nestydatě propaguje sexuální vykořisťování a mrzačení dětí, schvaluje potraty až do okamžiku narození a ospravedlňuje jakékoli nemorální nebo neetické prostředky k dosažení jeho cílů, mezi něž patří násilné vnucování náboženství "wokeismu" zbytku společnosti.


Rudá Amerika věří v Boha, ale uznává, že náboženství není nutností pro pochopení důležitosti morálky a morálního a etického života. Tato morálka je základem svobodné společnosti. Bez morálky a jejího důrazu na úctu k životu svoboda zaniká. Tyto dva diametrálně odlišné pohledy na morálku nemohou koexistovat po delší dobu v téže společnosti, když je jedna strana rozhodnuta podrobit si druhou.

Modrá Amerika prosazuje vládou podporovanou diskriminaci se zlovolným záměrem fragmentovat společnost na kmenovou loajalitu za účelem dosažení trvalé politické hegemonie. Tvrdí, že rasismus je zakotven v DNA národa, což je výhradně vina utlačovatelské bílé populace v rudé Americe. Tento segment společnosti proto musí být obětním beránkem a diskriminován jako odplata za jejich údajný pokračující fanatismus vůči černým Američanům, kteří jsou nešťastnými oběťmi nikdy nekončícího rasismu.

Rudá Amerika reprezentuje Spojené státy z roku 2005, kdy téměř 70% Američanů uvedlo, že rasové vztahy v této zemi jsou velmi nebo poněkud dobré. Jedná se o tytéž lidi, kteří patří mezi 77% Američanů v nedávném průzkumu, kteří si mysleli, že rasové vztahy jsou v jejich komunitě dobré, přestože se výrazně zhoršují na národní úrovni. Tato dichotomie odhaluje, že rudá Amerika není rasistická ani neotřesená takzvanou "bílou nadřazeností" a jejíž rozhořčení a zášť vůči obviněním a taktice modré Ameriky se strmě stupňuje.

Modrá Amerika je pevně odhodlána trvale vymýtit nezcizitelné právo na sebeobranu, jak je kodifikováno ve druhém dodatku, stejně jako eliminovat ústavou chráněnou svobodu projevu a náboženství. Její bezduché odhodlání konfiskovat zbraně všemi možnými prostředky a cenzurovat projev, který neschvaluje, je nespoutaná a neomezená, protože je ochotna použít vládu k prosazení své vůle.

Rudá Amerika je pevná a neochvějná ve svém přesvědčení, že nezcizitelná a ústavou chráněná práva jsou neoddiskutovatelná a neměnná. Nestoudný pokus o odzbrojení a cenzuru měl za následek přesvědčení více než poloviny americké populace, že tyto akce jsou předehrou k ochotě vlády použít sílu proti občanům, aby je zbavila všech jejich práv, včetně spravedlivé a nestranné spravedlnosti.

Modrá Amerika je prosáklá přesvědčením, že účel vždy světí prostředky. Vzhledem k tomu, že rudá Amerika je nesmiřitelný nepřítel, musí být poražena a její popel rozházen po polích, takže jakékoli prostředky k tomu jsou přijatelné a povinné. Volby jsou primárním bojištěm a jakákoli úroveň volebních podvodů, od manipulace a propagace korespondenčních hlasovacích lístků přes sběr hlasovacích lístků, povinné bezobslužné schránky až po schvalování protiústavních změn volebního zákona, je oprávněnou nutností.

Také jsme psali:

Rudá Amerika věří ve čest a integritu a posvátnost volebních uren. Není v jejich mysli otevřeně a podvodně manipulovat s volebním procesem. Ve své naivitě nepochopili svého nepřítele a jeho odhodlání tyranizovat je a transformovat národ prostřednictvím nespoutané ilegální imigrace a volebních podvodů. Trvalo volby v letech 2020 a 2022, než konečně probudily rudou Ameriku

Volby v roce 2024 představují poslední šanci porazit modrou Ameriku u volebních uren a udržet Spojené státy tak, jak byly založeny. Pokud rudá Amerika v roce 2024 nezvítězí, během deseti či dvou let budou Spojené státy impotentní a k nepoznání.

Probíhá generační posun, protože mladší, žalostně indoktrinované generace se vyvinou ve stále dominantnější segmenty voličské populace. Po roce 2024 udělí modrá Amerika občanství 30-40+ milionům nelegálních přistěhovalců a milionům dalších prostřednictvím neomezené řetězové migrace. Dále mají v úmyslu trvale zakotvit volební podvody a manipulaci prostřednictvím federální legislativy. Nebudou-li v roce 2024 poraženi, tato demografická změna a tyto legislativní iniciativy zajistí, že modrá Amerika nikdy neprohraje národní volby.

Aby Republikánská strana v roce 2024 zvítězila, musí vyměnit celý kádr vedení. Pak se oni, libertariáni a konzervativci musí sjednotit a uznat zoufalou situaci, které národ čelí, a to, že modrá Amerika je nepřítel, který musí být poražen všemi možnými prostředky.

Také jsme psali:

Během příštích 18 měsíců musí naplánovat a realizovat životaschopnou strategii, která bude kompenzovat volební podvody a manipulace. Primárky v roce 2024 musí být relativně prosté zatrpklosti a rozvratů, protože nejlepší člověk s prokazatelnými výsledky a téměř všeobecnou popularitou, který může získat nejméně 280-300 volitelských hlasů a ukázal ochotu úspěšně čelit modré Americe, musí být nominován.

Rudá Amerika bude čelit třem možnostem, pokud v roce 2024 nedokáže vyhrát prezidentský úřad a ovládnout Kongres. Za prvé, může se pokorně a bezpodmínečně vzdát, a tak napomáhat kolapsu Spojených států. Zadruhé může doufat v katastrofální depresi, v níž budou všichni nadměrně trpět, a tím vytlačí modrou Ameriku z kuloárů moci. Za třetí, státy ovládané červenou Amerikou mohou zahájit proces národního rozvodu tím, že odmítnou žít pod diktátem modré Ameriky.

(nov, americanthinker.com, foto: arch.)


Anketa

Zúčastníte se červnových voleb do Evropského parlamentu?

Ano 69%
transparent.gif transparent.gif
Ne 16%
transparent.gif transparent.gif
Nevím 15%
transparent.gif transparent.gif