Až do posledního Ukrajince?

zprávy

Ukrajinský konflikt zůstává epicentrem světové transformace. Jak pak můžeme interpretovat rozhodnutí EU vložit 50 miliard eur do války, kterou někteří líčí jako téměř skončenou?

Až do posledního Ukrajince?
Vladimir Zelenskij,ukrajinský prezident
8. února 2024 - 07:05

Američané to řekli: Bojujte do posledního Ukrajince, pamatujete si to?

Nyní EU našla 50 miliard na údržbu masakru. Velmi užitečný důkaz podřízení se impériu poté, co jako velmi tlustý had spolkl zničení plynovodu Nord-Stream. Víme, že naši vůdci slouží moci amerického impéria a za padesát let bude pro historiky zajímavé požadovat spisy NSA o našich vůdcích, píše se v článku na francouzském webu AgoraVox.

Zdá se, že ukrajinské porážky bylo dosaženo na místě bitvy u Avdijivky, kde se ukazuje, že na operační a taktické úrovni má ruská armáda navrch.


Proč pokračovat ve válce?

Buďme opatrní, než budeme křičet o konci války, porážky Ruska stále nebylo dosaženo. Američané mají kromě angažované prestiže dobré důvody, proč si přát ukrajinské vítězství:
  • Aby zachránili majetek svých společností, nakoupili na Ukrajině spoustu nemovitostí a práv.
  • Vrácení částek pomoci poskytnuté Ukrajině ve formě půjček (pouze Evropa dává)
  • Oslabení vlády V. Putina
  • Oslabit ruskou demografickou situaci.

Samozřejmě, pokud přijmeme čísla z Médiazony (43 tisíc zabitých) s projekcí tolika vážných zranění a naopak půl milionu ukrajinských úmrtí, doprovázených milionem invalidů kvůli méně dobrému systému zdravotnictví.

Tato čísla možná jeden nebo druhý zpochybňuje, ale zatím nabízejí tu výhodu, že jsou v souladu s vlnami mobilizací obou táborů a umožňují vyhodnotit situaci na místě s poměrně vysokou spolehlivostí.

Dá se předpokládat ruské vítězství knockoutem kvůli rozdílu ztrát?


Demografický potenciál je  ještě nevyčerpaný


Ukrajinská populace, dříve 44 milionů, byla snížena o 6 milionů v důsledku anexí a poté odchodu 6 až 10 milionů lidí. Ukrajina by tedy měla 28 až 32 milionů obyvatel. Pokud předpokládáte předpokládanou délku života 72 let.

Takže to je 14 až 16 milionů mužů, které Ukrajina může mobilizovat mezi 25 a 60 lety. To představuje potenciál 6,5 milionu až 7,7 milionu potenciálních rekrutů.

Jak je ukrajinský průmysl zničen, celé obyvatelstvo může být mobilizováno. Odstraněním třetiny ze zdravotních důvodů získáme lidský potenciál minimálně 4,2 milionů mužů.

Odstraňte 1,5 milionu obětí za dva roky konfliktu a zbyde vám nejméně: 2,7 milionu mužů je stále k dispozici. Možná víc, ale buďme konzervativní s našimi čísly.

Pokud připustíme, že Rusové za dva roky spotřebovali 20 milionů granátů a vyrobili 5-6 milionů, pak své zásoby pěkně vyprázdnili, než je znovu naplnili Severokorejci.

Nyní si buďte jisti jednou věcí, pro americké neokonzervativce musí být obětování každého Ukrajince bráno doslova.


Už jsem psal, tato válka je jednoduchá: Nacpat zákopy mrtvolami (pardon vojáků), aby se vyčerpaly zásoby ruských granátů. Vzhledem k sestaveným číslům musíme vzít v úvahu, že neokonzervativci se domnívají, že tento konflikt by bylo možné vyhrát vyčerpáním ruských zásob munice.

Berte je vážně, tito lidé vám už řekli: Zabít půl milionu iráckých dětí kvůli likvidaci Sadama stálo za to .


Protože se Ukrajině nepodařilo dostat finanční prostředky z USA, protože válka na Ukrajině již nenabízí záruky úhrady, obrátili se zpět na Evropu a požadovali příspěvky. Z tohoto důvodu posledně jmenovaná v rozporu se svými vlastními pravidly pohrozila jednomu ze svých členů, aby ho donutili ke zrušení jeho veta. Návratem bumerangu bude ještě dlouho trpět.

Všimněte si, že 50 miliard EU je plánováno na několik let, dost dlouho na to, aby vydrželi Ukrajinci další tři roky a možná vyčerpali ruské zásoby munice.

To není jistota, ale spíše děsivá úvaha, která mohla motivovat hrůzu rozhodnutí EU.

Dokážete si představit, co po tom z Ukrajiny zůstane? Země obývaná pouze handicapovanými lidmi, kde by bezbranné ženy a děti neschopné zajistit své potřeby byly obětovány všem možným nástrahám.

Pro Rusko to znamená prodloužení ztráty ve stejném poměru: 200 až 300 tisíc ztrát celkově. Tak snad tato nekonečná válka konečně oslabí V.Putinův režim a jeho pád otevře dveře BlackRocku. V každém případě nebude schopna Číně pomoci v den, kdy s ní USA přijdou do kontaktu (Nikdy neztrácejte ze zřetele konečný cíl).

Takže takové výsledky jsou samozřejmě optimistické, ale umožní odložit uzavření konfliktu až po amerických volbách. Za dva roky bude možné válku zlikvidovat v relativním mediálním tichu.

Na závěr: Vyzývám vás k protestu proti vašim vůdcům, kteří ve jménu zastupitelské demokracie využívají vaše hlasy.
  • Myslete také na červnové volby do EU. Pokud tento masakr nepřijmeme, musíme hlasovat pro ty ojedinělé strany, které se skutečně angažovaly proti válce na Ukrajině.
  • Ukažte nadcházející masakr i těm nejmenším proukrajinským propagandistům,  možná někteří budou otřeseni natolik, že změní svůj názor.
  • Hlavně se nevzdávejte, ukazují to události v Texasu a v Kongresu Spojených států: Americké impérium pokulhává. Možná klopýtne natolik, že nám umožní se vzpamatovat, dodává autor článku Jules Seyes.

(rp,prvnizpravy.cz,agoravox,foto:arch.)


Anketa

Měla by Danuše Nerudová odstoupit z kándidátky STANu do eurovoleb?

Ano 73%
transparent.gif transparent.gif
Ne 14%
transparent.gif transparent.gif
Nevím 13%
transparent.gif transparent.gif