Fake News: Média a bezprostřednost války

zprávy

<< GLOSA >> Díky kvalitě našich zpravodajských kanálů, máme důkazy o stupiditě ruské taktiky. Zaminovali přístav Oděsa, čímž zablokovali vlastní možnost vylodění – jsou to pitomci!

Fake News: Média a bezprostřednost války
Ilustrační foto
5. července 2022 - 03:20

Stejně tak to vypadá, že vytěžili docela dost zemědělské půdy, což jim bránilo v budoucím postupu s tanky, přesně v období, kdy by poněkud zpevněná půda usnadnila přesuny velkých strojů – je to hloupé. Ještě horší: bylo nám řečeno, že praktikují „strategii spálené země“ a ničí vše za sebou tím, že postupují na Donbas... i když tato metoda je určena k tomu, aby při ústupu nenechali nic nepříteli, když ustoupí! Tak velcí hulváti. Abychom se divili, jak se s takovými metodami prosazují, ale to je další téma.

Jak se však situace ukrajinské armády zhoršuje, naše zpravodajské kanály se zlepšují: dokonce se jim podařilo najít Ukrajince z Donbasu, kteří považují Rusy za osvoboditele – tušili jsme, že jich tam muselo být alespoň hrstka, ale byli dříve nevysledovatelní… Pozoruhodný nárůst poctivosti pro kanály, které byly dříve tak atlantické při nakládání s jakýmikoli informacemi – hrdinové Hadího ostrova, znásilnění dětí, Buča, Doněck, Azovstal, Kramatorsk atd. To je dobré znamení, takže můžeme doufat v nestranné informace ke konci války!

Nějaké zprávy od Zelenského? Rutina: Hledá parlamenty a shromáždění, které ještě nepožádal – nepožadoval – zbraně. Zrovna nedávno sklidil velký potlesk od inuitských starců (to zahřeje ruce) a druhý den mu rada starších z Yanomanis z Amazonie slíbila várku ručně vyrobených luků s dosahem 70 metrů – s otrávenými šípy, protože nezapomněl dodat, že ho Američané a Evropané zklamali s municí.

Pokud ale Ukrajině chybí munice, její intelektuální produkce je velmi bohatá: zdá se, že existuje nevyčerpatelná zásoba blonďatých Ukrajinek ve věku od dvaceti do třiceti let, uprchlíků ve Francii, francouzsky mluvících lidí a specialistů na válku, politiku a Rusko – a šance pro naše zpravodajské kanály.

Mnoho řečníků z Sciences-Po Paris v televizi, jejichž analýzy jsou jemné. Ne, dělám si legraci: víc atlanticist než to, máte práci na celý život v think-tanku.

Naše média velmi zaujalo téma: Nelítostná rusifikace území zabraných /dobytých (záleží...) Ruskem. V podstatě jde o to, umožnit mužům a ženám, kteří mluvili rusky po několik generací, aby ji mohli znovu používat, aniž by byli biti, a jejich děti měli školu v ruštině jako doma - je pravda, že je to kruté.



Velké nervové zhroucení malé Litvy , kterou rádi omluvíme, že nezná francouzskou klasiku, zejména bajku o žábě, která chtěla být velká jako vůl , mrňavého žabáka, který „nabobtnal tak, až prasknul.
Svět je plný lidí, kteří nejsou o nic moudřejší.“

Ale jejich lehkomyslnost se bude hůře odpouštět – být jedním z největších pijáků na světě není omluvou pro zahájení třetí světové války! Pokud fouká, bude nedostatek alkoholu: co si myslí?

Ale buďte si jisti, že na rozdíl od žáby v bajce Litva nevybuchla – zatím... jen útok hackerů. Fuj!

Na druhé straně zaznamenáváme nárůst hodnoty členství v NATO: Jedno Švédsko a jedno Finsko mají hodnotu kolem čtyřiceti Kurdů, kteří mohou být vypovězeni! Kurd se hroutí, Turecko předpokládalo a udělalo vynikající investici. Kurd nebyl nikdy dobrou investicí, kvůli nedostatku solidních partnerů a slov... trochu jako whistleblower, který v našich demokraciích utrpěl velkou slevu (podle našeho experta Assange).

Zprávy z Hadího ostrova: Rusko tvrdí, že se ho dobrovolně vzdalo, zatímco Ukrajina si nárokuje vítězství. Pravda je triviálnější: všichni hadi opustili ostrov  ! Naštvaní vibracemi. (Naštěstí pro ně bomby neslyší .)  V důsledku toho Kyjev obviňuje Rusko z deportace ukrajinských hadů a požaduje jejich restituci.

Náš reportér ví, že se mu podařilo nahrát rozhovor dvou ruských vojáků, než opustili ostrov:
„ Proč  nám ti hadi syčí nad hlavami?
Ale ne, hlupáku! Jsou to střely... Schovej se! "


Některá média uvedla, že ukrajinští překupníci prodali Rusku dvě houfnice Caesar. Ve skutečnosti jednoduchý trik, aby Francie, věrná makronské metodě „současně“ podporovala Ukrajinu i Rusko!

(rp,prvnizpravy.cz,agoravox,foto:arch.)



Anketa

Měla by Danuše Nerudová odstoupit z kándidátky STANu do eurovoleb?

Ano 71%
transparent.gif transparent.gif
Ne 15%
transparent.gif transparent.gif
Nevím 14%
transparent.gif transparent.gif