Rodina Bidenů obdržela z ciziny miliony dolarů, i z Číny

zprávy

<< VIDEO >> Rodina amerického prezidenta Joea Bidena získala více než deset milionů dolarů ze zahraničních zdrojů, mimo jiné z Číny.

Rodina Bidenů obdržela z ciziny miliony dolarů, i z Číny
James Comer, předseda vyšetřovací komise
11. května 2023 - 04:20

Tyto příjmy podle vyšetřovací komise nejsou legitimní, řekl 10. května předseda sněmovního výboru pro dohled James Comer.

„Bankovní záznamy ukazují, že rodina Bidenových a spříznění jednotlivci obdrželi více než deset milionů dolarů od cizích státních příslušníků a jejich společností. Část těchto prostředků přišla od čínské společnosti na účty společnosti Huntera Bidena,“ řekl Comer na tiskové konferenci.



Účastníci vyšetřování tvrdí, že nejméně devět členů Bidenovy rodiny dostalo peníze, když byl Joe Biden viceprezidentem Spojených států, a jejich zástupci vytvořili ve stejném období „složitou a podezřelou síť více než 20 společností“.


„Toto je možná nejzkorumpovanější schéma v americké politice... Pokud je některé z těchto obvinění jsou pravdivé, měl by být někdo se jménem Biden obviněn, postaven před soud a možná na nějaký čas jít do vězení,"  řekl na tiskové konferenci jeden z členů sněmovního výboru pro dohled.

Sám Joe Biden, který je nyní ve stavu senilní pokory, již dříve opakovaně prohlásil, že si není vědom obchodních operací svých příbuzných, ale je si jistý, že neporušili zákon.


(rp,prvnizpravy.cz,youtube,foto:arch.)



43-8974200277/0100

Pro platby ze zahraničí: IBANCZ5601000000438974200277
BIC / SWIFT kódKOMBCZPPXXX





Anketa

Zúčastníte se červnových voleb do Evropského parlamentu?

Ano 63%
transparent.gif transparent.gif
Ne 19%
transparent.gif transparent.gif
Nevím 18%
transparent.gif transparent.gif