Berlín v plamenech a Němci se naštvali. Okamura varuje

politika

Násilí v Berlíně neušlo pozornosti šéfovi SPD Tomiu Okamurovi, který je jedním z nejtvrdších kritiků evropské migrační politiky, a který dlouhodobě varuje, že před nekontrolovaným nárůstem ilegálním migrantů bychom se měli chránit. 

Berlín v plamenech a Němci se naštvali. Okamura varuje
Tomio Okamura (SPD)
20. října 2023 - 07:03

Server berlínského deníku Der Tagespiegel upozornil, že v nočních hodinách proběhla v Berlíně, konkrétně ve čtvrti Neukölln, propalestinská demonstrace. Nepovolená demonstrace. Protestující dav při ní zapaloval auta a hrozil, že celou čtvrť promění v novou Gazu. Vzduchem létaly lahve i kameny. Na 65 policistů bylo zraněno.

„Mluvčí berlínské policie ve čtvrtek ráno promluvila pro Tagesspiegel o 174 zatčeních, 65 zahájených trestních vyšetřováních a 65 zraněných policistech, přičemž pouze jeden policista musel službu předčasně opustit,“ napsal německý list.

Násilí v Berlíně neušlo pozornosti šéfovi SPD Tomiu Okamurovi, který je jedním z nejtvrdších kritiků evropské migrační politiky, a který často varuje, že před podobnými incidenty bychom se měli chránit. 


„Muslimští imigranti řádili v Berlíně na propalestinské demonstraci. Výtržnosti, hořící auta, vodní děla, zranění policisté – v noci na čtvrtek, už podruhé za sebou, se v Berlíně-Neuköllnu vystupňovala nepovolená propalestinská demonstrace. V Neuköllnu agresivní výtržníci zapalovali zábavní pyrotechniku a házeli ji na policisty. Informovaly o tom Novinky. Musíme se bránit. Vidíme, co se děje v západní Evropě. Bohužel to už nikdy neskončí. Západní Evropu zničili liberální politici ála Fialova vládní pětikoalice. Muslimů žije v západní Evropě již tolik, že se situace nedá zvrátit.

Českou republiku ještě zachránit můžeme. Již deset let jako jediný politik osamoceně upozorňuji na hrozící problémy s migrací a islámem. A za to jsem si od zaslepených a zaprodaných politiků a novinářů vysloužil nadávky a pomluvy. A právě kvůli takovým hloupým politikům a novinářům jsou a budou v Evropě velké problémy.

Nejprve kolem desáté hodiny večerní shořelo na Liberdastrasse v Neuköllnu vozidlo Audi. Na tamním nákupním centru se objevila protiizraelská graffiti. Více než 400 imigrantských výtržníků se shromáždilo v Sonnenallee poblíž Reuterstrasse a masivně zaútočili na policisty. "Létaly kameny a lahve, zapalovali odpadkové koše. Protestující házeli po prostoru a do ohně obsah kontejnerů na odpad. Když policie zajišťovala popelnice, přiletěla na ně a jejich vozidlo odpálená nálož,“ líčil portál Bildu.

Psali jsme:

Znovu a znovu hořely pneumatiky a odpadkové koše, které policie hasila vodními děly. Důvodem bylo, že hasiči již nemohli zajistit bezpečnost.

Krátce po půlnoci přijelo na nechvalně proslulé sídliště na Sonnenallee/Michael-Bohnen-Ring několik hasičských vozů. Útočníci je zapalovali na různých místech podél Sonnenallee. Plameny poškodily sedm vozidel. Hasiči přijeli, ale s hašením počkali, dokud nebude přítomen dostatek policistů, kteří by hasiče ochránili.

Bilance nepokojů ve čtvrtek ráno: 174 zatčených, 65 trestních oznámení a 65 zraněných policistů," napsal v reakci na berlínské násilí na svém facebooku předseda SPD Tomio Okamura. 

(nov, prvnizpravy.cz, foto: repro: fb profil)


Anketa

Měla by Danuše Nerudová odstoupit z kándidátky STANu do eurovoleb?

Ano 73%
transparent.gif transparent.gif
Ne 14%
transparent.gif transparent.gif
Nevím 13%
transparent.gif transparent.gif