Gregor: Vláda největších lhářů a nesplněných slibů

politika

Předseda spolku Odchod.eu a člen vedení Svobodných Matěj Gregor nastínil důvody, proč vládě věří podle nejnovějšího průzkumu agentury CVVM jen dvacet pět procent občanů. Je to prý proto, že vláda lidem opakovaně lže. 

Gregor: Vláda největších lhářů a nesplněných slibů
Matěj Gregor
27. srpna 2023 - 09:03

„Tahle vláda vstoupí do dějin jako vláda největších lhářů a nesplněných slibů. Člověk se nestačí divit, s jakým klidem současná vláda lhala lidem v předvolební kampani,“ konstatoval Matěj Gregor.. 

„Teď se odborníci a politologové podivují nad tím, proč má vláda nejnižší důvěru v historii České republiku. Přitom odpověď je jednoduchá a nepotřebujete na ni doktorát z politologie. Lhali lidem,“ uvedl dále Gregor.

Podle jeho slov porušili představitelé současné vlády své předvolební sliby a ještě ke všemu zadlužují naší zemi rekordním tempem.

Psali jsme:

„Jako pětikoalice selhávají v komunikaci, nepůsobí jednotně a ve vládě mají řadu nedůvěryhodných a neschopných lidí. Využili lidi pro svůj nemocný a věčný boj s Andrejem Babišem a když se dostali do vlády, nepřevedli absolutně nic,“ dodal ještě Matěj Gregor a opakovaně odmítl, že kritika vlády má něco společného s podporou Babiše, Ruska, extrémistů, apod. 

„Kritika vlády je kritikou lhaní, porušování slibů. Kritika vlády je starost o budoucnost České republiky,“ uzavřel Matěj Gregor. 

(nov, prvnizpravy.cz, foto: youtube)



43-8974200277/0100

Pro platby ze zahraničí: IBANCZ5601000000438974200277
BIC / SWIFT kódKOMBCZPPXXX





Anketa

Kdo podle vašeho názoru tříští a radikalizuje naši společnost?