Nejsem cenzor a nebudu kádrovat, říká jasně Hamplová

politika

Senátorka Jana Zwyrtek Hamplová se ve svém komentáři rozepsala o zvláštním jevu, kterým je "Fialova vláda". Podle ní totiž názorově spojuje celou opoziční scénu, přestože vyvíjí veškeré snahy jak zničit všechny své názorové oponenty. 

Nejsem cenzor a nebudu kádrovat, říká jasně Hamplová
Jana Zwyrtek Hamplová, senátorka
5. srpna 2023 - 08:30

„Tragické, bohužel. To tu opravdu ještě nebylo. Proto ta snaha ničit nás, oponenty - argumenty totiž chybí, tedy jsou nutné jiné metody. Ale lidé už to vidí. Fiala tak názorově spojuje v podstatě celou opoziční scénu. Citace jednoho z opozičních lídrů. Řekl to tak, jak to je. 

“Vypadá to, že pan premiér asi nežije v České republice, nezná reálný život občanů a zaměstnavatelů. Stále mluví o Ukrajině. Jeho výroky na Colors of Ostrava byly úsměvné a jeho vystupování je neuvěřitelné. Měli jsme v historii různé premiéry. Byli to lídři jako Klaus, Zeman, Paroubek, Topolánek. Byli to nelídři jako Špidla, Sobotka a Nečas. Ale Fiala je kategorií sám pro sebe, je to absolutně nejprolhanější premiér a politik v historii této země. Lidé se už nestačí bavit nad tím, jak vystupuje, kdy před časem sliboval jedno a teď prosazuje naprostý opak a říká, že plní sliby. Fiala lže tak přesvědčivě, ani se nezačervená, opakuje nesmysly pořád dokola. Přitom lze jednoduše doložit, že opakovaně a stále lže. To jsme tady ještě neměli.” 
Andrej Babiš

PS: Už mi píší někteří, že AB bych neměla citovat. Proč? Když to řekl? Cituji napříč scénou, to je bonus nezávislosti. 

Také jsme psali:

Když bude konat špatně, zkritizuji ho. Dělala jsem to přes dva roky za covidu. U mne je to padni komu padni. Nejsem cenzor, ani nebudu kádrovat. Říkám zcela jasně, s čím souhlasím, s čím ne. To je podle mne jediná cesta, aby byl člověk čitelný, S tímto výrokem plně souhlasím, protože ta charakteristika zcela sedí. Mimochodem jsem si uvědomila, že se všemi citovanými “lídry” i “nelídry” jsem se setkala osobně. Tak moc už pamatuji a tak to někdy náhody chtěly. Osobní zkušenost je nezastupitelná," uzavřela svůj komentář senátorka Hamplová. 

(jar, prvnizpravy.cz, foto: repro: voxTV)



43-8974200277/0100

Pro platby ze zahraničí: IBANCZ5601000000438974200277
BIC / SWIFT kódKOMBCZPPXXX





Anketa

Kdo podle vašeho názoru tříští a radikalizuje naši společnost?