Politikům jde o pravdu jen tehdy, když se jim hodí do krámu

politika

Matěj Gregor prohovořil ve svém streamu o demonstraci Česko proti bídě, kde vystoupil jako host, a také o dalším postupu. Také si neodpustil pár poznámek k tomu, jak se ministr vnitra Vít Rakušan vyjádřil o demonstrantech!

Politikům jde o pravdu jen tehdy, když se jim hodí do krámu
Matěj Gregor
13. března 2023 - 14:02

„Čtu dojemné výlevy liberálních novinářů k naší demonstraci a brečím smíchy! 

O "kultuře" demonstrací hovoří lidé, kteří adorovali házení vajíček na Zemana, podobizny mrtvého Babiše a krádeže prezidentské standardy. Fakt upřímné a důvěryhodné!

To, že konflikt u muzea vyprovokovala policie je po mnoha záběrech nezpochybnitelné. Médiím a politikům jde ale o pravdu jen tehdy, když se to hodí do krámu.


Nebyla totiž o Rusku a Putinovi. Byla o České republice a tragické Fialově vládě. Zazněly tam skvělé věci a hlavně se hned řeklo, co se bude dít dále. Bojí se a mají proč, proto lžou. 

Pravda ale zvítězí, to se vůbec nebojte. Ta hra o ruských dezolátech je totiž pro většinu lidí už trochu nuda. Hraje už jí jen pár desítek novinářů a pár desítek tisíc moulů, kteří potřebují ventilovat nenávist," napsal ve svém příspěvku Matěj Gregor. 


Příspěvek Matěje Gregora okomentovala i senátorka Jana Zwyrtek Hamplová.

"Matěje musím... shrnul to za nás všechny svým mladickým nadhledem," napsala Hamplová a jeho příspěvek pak sama sdílela dál. 

Také jsme psali:

(jar, prvnizpravy.cz, foto: youtube)


Anketa

Zúčastníte se červnových voleb do Evropského parlamentu?

Ano 68%
transparent.gif transparent.gif
Ne 16%
transparent.gif transparent.gif
Nevím 16%
transparent.gif transparent.gif