Štefec: Fiala "vysílá" signály někam do vesmíru

politika

Tak jestli tomu dobře rozumím, chce vedení EU dosáhnout levnější energie masivními dotacemi plynu pro plynové elektrárny, píše Jaroslav Štefec na facebooku.

Štefec:  Fiala "vysílá" signály někam do vesmíru
Jaroslav Štefec
12. září 2022 - 04:20

A jestli soudím správně, těmi, kteří to mají chudým, leč správně zeleným zemím, jako je Německo, zaplatit, jsou bohaté země - zeleně nezodpovědní výrobci levné elektřiny. Například ČR - míněno my, občané. Dobře si s námi vytřeli zadek!

Síkela je i přes svou minulost nejúspěšnějšího bankéře Erste Ukraine definitivně za vola, Fiala vysílá signály někam do vesmíru a nám dala EU jasně najevo stejně jako svého času v 68' tehdejší SSSR: "... a ty, Čechu, drž hubu!". Jsme prostě nesvéprávná exploatovaná kolonie bez vlastní státnosti, která je díky servilní podlézavosti své vlády všem jenom pro smích. Myš, která řve.

Dodatečně připojuji důvod, proč považuji situaci po 68' a současný vývoj u nás za srovnatelný. Tehdejší i současnou "normalizaci" jsme si zařídili my sami, naši domácí "nadšení" kádrováci, cenzoři a přimykači. A to bez ohledu na historické zkušenosti a kontext doby. V tom jsou konec "šedesátek", navazující "sedmdesátky" a současný vývoj situace v české kotlince naprosto shodné. S jedinou výjimkou. Zatímco TEHDEJŠÍ normalizaci vstup spojeneckých vojsk na základě údajného "zvaciho dopisu padesáti kováků" předcházel, tu SOUČASNOU bude na základě "zvací smlouvy", připravované Krvavou Janou, v blízké době následovat.



A komentáře:
  • Naštěstí mají Češi vysoké platy a peněz na rozdávání…
  • Odhady války vaše parketa vám nejdou tak to zkoušíme přes migraci a energie no zatlačte možná ještě něco vypadne
  • Třeba to bude další impuls pro občany poslat vládu důrazně od válu
  • viděl jsem už včera a musím říct, že jak si myslím, že je Fiala zaprodaná loutka Bruselu a neschopnej premiér, tak mi ho skoro bylo líto když si toto musel vyslechnout. Na druhou stranu si za to může sám i celá tato vláda. Na občany kašlou, miliardy a zbraně valí na Ukrajinu a Černochová bude nakupovat vrtulníky a tanky za miliardy....smutné v době kdy by občan ocenil spíš dostupné energie, které utáhne ze svého z evropského hlediska nuzného platu......
  • To už nelze slušně komentovat. Jsme opravdu jenom odpadište a překladiště Evropy
  • Historie se opakuje. Ze západu nikdy nepřišlo nic dobrého. Dnes si nás podrobují fikaněji.
  • Ale my nerveme. Jak říkal kolega Hitler. Čech je cyklista který se nahoře hrbí, ale dole šlape.
  •  Kdyř vidím valnou část našich elit při návštěvě nějakého politika z Washingtonu, tak si nejsem jist, jestli hrbí je to vhodné slovo.

(rp,prvnizpravy.cz,fb,foto:arch.)


Anketa

Zúčastníte se červnových voleb do Evropského parlamentu?

Ano 70%
transparent.gif transparent.gif
Ne 15%
transparent.gif transparent.gif
Nevím 15%
transparent.gif transparent.gif