Zahradil: Soudružka z uličního výboru by to neřekla lépe

politika

Europoslanec za ODS Jan Zahradil se ve svém komentáři pustil do europoslankyně z hnutí ANO Dity Charanzové ohledně toho, jak vyzývá k ještě větší cenzuře na sociálních sítích.

Zahradil: Soudružka z uličního výboru by to neřekla lépe
Jan Zahradil (ODS)
10. listopadu 2022 - 04:20

Jak napsal Zahradil, podle Dity Charanzové je nyní Elon Musk (alespoň pro část EU) veřejný nepřítel č.1.

“Liberální” frakce Renew Europe si jej hodlá předvolat do Evropského parlamentu, aby jim vysvětlil, jak to s tím twitterem myslí (neboli aby dostal kartáč), píše dále europoslanec.

Podle něj tomu všemu vévodí europoslankyně Dita Charanzová z ANO, která ve svém příspěvku na Twittru, jak píše Zahradil, peskuje Elona Muska jako školáka, vyzývá ho, aby naopak dělal ještě více v boji proti “dezinformacím” a “nenávisti” a aby se dostavil do EP za účelem porozumění evropským pravidlům hry. Soudružka z uličního výboru by to neřekla lépe, doplnil Zahradil.


Zahradil dále napsal, že s Babišovými europoslanci je obecně ten problém, že v EP dělají zpravidla pravý opak toho, co zde hlásá Andrej Babiš. Protože tomu je to jedno - ví, že to nikdo nesleduje. Takže jeho europoslanci se vždy směle postaví za kdekterou ptákovinu, co se v útrobách evropských institucí zrodí, míní Zahradil a závěrem dodává, že až začne Babiš jednou zuřivě bojovat proti cenzuře na sítích, ať se vzpomeneme na paní Charanzovou, která po ní víceméně volá.

(nov, prvnizpravy.cz, foto: fb)


Anketa

Zúčastníte se červnových voleb do Evropského parlamentu?

Ano 70%
transparent.gif transparent.gif
Ne 16%
transparent.gif transparent.gif
Nevím 14%
transparent.gif transparent.gif