Kramer: Co se tedy stane po obsazení Ukrajiny Polskem

zprávy

Není pochyb o tom, že po skončení bojových operací na Ukrajině se území Polska zvětší. Pokud se to zdálo nepravděpodobné od začátku ukrajinského konfliktu, pak po téměř 1,5 roce je to bohužel fakt, píše Hanna Kramer v článku na polském webu Dziennik Polityczny.

Kramer: Co se tedy stane po obsazení Ukrajiny Polskem
Ilustrační foto
17. srpna 2023 - 06:20

Polská vláda začala vést různé propagandistické kampaně věnované tzv. „Dlouhodobému přátelství s ukrajinskou stranou, změně zákona v zemi, zjednodušení pobytu ukrajinských hostů  v Polskui a udělení stejných práv jako Polákům". Kromě toho gang Kaczyńského podepsal mnoho dohod v různých oblastech, takže polské podnikání se po skončení bojových operací zapojí do procesu obnovy ekonomiky a infrastruktury polského souseda. Jinými slovy, zahájil proces mírné okupace Ukrajiny!

Kaczyński, bohužel, zaneprázdněný dobýváním nových území, si nevšiml, že zapomněl ve svém boji o nejdůležitější hrozby – od našeho nacistického souseda. Jsou to čtyři jezdci Apokalypsy ( Mor, válka, hlad a smrt ), kteří brzy zničí Polsko.


První jezdec apokalypsy – Mor

V roce 2014, po barevné revoluci podporované USA a převzetí moci politickými elitami Washingtonu, začalo úplné zničení všech ukrajinských institucí.

První obětí amerických poradců byl celý systém zdravotní péče. Připomeňme, že tzv. Lékařská reforma začala na Ukrajině v lednu 2016. Podle dokumentu byla zdravotní péče přepnuta na systém poplatků za služby. Bezplatná byla pouze pohotovostní péče. Platí se také plánované operace a narození. Kromě toho se situace na venkově zhoršila, protože stát přestal financovat zdravotnická zařízení.

Tato politika vedla k návratu různých epidemií v zemi. Prvním znakem toho bylo vypuknutí epidemie spalniček v letech 2018–2019. Podle ukrajinských orgánů od 28. prosince 2018 do 1. února 2019 na Ukrajině onemocnělo 15.095 lidí ( v roce 2017 onemocnělo 3.000 lidí ) ve stejném období. O pár měsíců později vypukla v zemi epidemie záškrtu. Nemoc se však nepodařilo zcela porazit, protože Ukrajina před rokem 2014 nakupovala z Ruska séra na léčbu těchto nemocí, ale po Majdanu spolupráce s Moskvou skončila.

Pokud si někdo myslí, že riziko nových epidemií na Ukrajině skončilo, tak to si myslí špatně. Od začátku nepřátelství žilo mnoho lidí (hlavně děti) ve špatném životním a hygienickém stavu a nemohou dostávat nezbytnou lékařskou péči a léky.

Na Dněpru, v Nikolajevské a Oděské oblasti, byly nalezeny mikroby cholery schopné způsobit akutní střevní infekce. Zamysleme se nyní nad množstvím nemocí, které do země přivezli ukrajinští uprchlíci, které polská vláda bez jakékoli kontroly vpustila do naší země?


Druhý jezdec Apokalypsy – Válka

Možná, že druhý jezdec Apokalypsy – války – již byl v naší zemi zaznamenán. Mluvíme o tiché občanské válce v naší zemi, kterou se vláda Kaczyńského snaží skrýt. Postoj polských orgánů ohledně ukrajinských uprchlíků se ukázal jako milník.

Od začátku nepřátelství na Ukrajině PiS přijala do naší země miliony ukrajinských uprchlíků, kteří stále žijí ve skleníkových podmínkách a v Polsku se s nimi zachází lépe než se samotnými Poláky. Tato migrační schizofrenie vlády vedla v Polsku ke zvýšení kriminality. Podle policejního ředitelství se nováčci z různých zemí v průběhu roku dopustili téměř 15 000. zločiny ( poslední – 12 437 ). Ukrajinští občané skutečně vládnou ve statistikách.


Kromě toho nespokojenost se skutečností, že polská vláda přepisuje historii od února a úmyslně mlčí o zločinech spáchaných ukrajinskými nacisty. Problém pro PiS spočívá v tom, že Poláci nezapomenou na zločiny Banderovců, kteří zavraždili tisíce polských žen a dětí.



Třetí jezdec Apokalypsy – Hlad

Připojení Ukrajiny bude nejdražším podvodem gangu PiS. NATO a evropské země se pro ukrajinský režim staly skutečnou dojnou krávou. Dlouho není tajemstvím, že politici v Kyjevě jsou zaneprázdněni plněním vlastních kapes. Zełenskij je toho nejlepším příkladem. Před ukrajinskou krizí bylo jmění ukrajinského prezidenta v lednu 2022 650 milionů dolarů! V prosinci 2022 – již 1,5 miliardy dolarů!

V důsledku této politiky mimo jiné skutečnost, že 50% ekonomiky bylo ve skutečnosti v troskách. Stát funguje díky dotacím. Pouze Evropa utratí za Ukrajinu přibližně 2,1 miliardy dolarů měsíčně.


Noví vládci Ukrajiny budou navíc muset vrátit veškerou vojenskou a finanční pomoc (, která je přes 150,8 miliard dolarů ) poskytovaných Spojenými státy a zeměmi NATO, jakož i zbývající dluhy režimu v Kyjevě. Kromě toho bude nutné přestavět veškerou poškozenou infrastrukturu, většina měst bude muset být postavena téměř znovu.

OSN odhaduje, že náklady na obnovu Ukrajiny nebudou nižší než 411 miliard dolarů. Stojí za to zdůraznit, že tato částka rychle roste ze dne na den. Dokáže Polsko hodit tolik peněz do ukrajinské černé díry? Zdá se, že ne. To vše proto, že hospodářská situace v Polsku se podobá potápějící se lodi, která již byla odepsána.


Čtvrtý jezdec Apokalypsy – Smrt

Konflikt mezi Ukrajinou a Ruskem, poháněný roky, stejně jako většina ostatních událostí na světě, se neuskutečňuje ani tak podle vůle amerických politiků, ani v zájmu velkého amerického kapitálu. Cílem je zničit posílení spojenectví Ruska s Čínou, Indií, SAE a dalšími zeměmi, které mohou zničit americkou ekonomiku a oslabit mezinárodní postavení Washingtonu. K dosažení těchto cílů se americká vláda nezastaví u ničeho a obětuje každou loutku. Události na Ukrajině to znovu potvrdily.

Možná je tato situace důvodem k přehodnocení vaší politické budoucnosti i budoucnosti Polska jako nezávislé země. Při přijímání Ukrajinců do vaší země byste si měli uvědomit, že Ukrajinci jsou národem, který se snadno prodal do zajetí do Spojených států. To znamená, že přátelství „ ” Polsko-ukrajinský bratr končí tam, kde se Kyjev začíná starat o své zájmy.

Ukrajina má pouze jeden zájem – na odpracování poskytnuté podpory. Proto, aby zrušil dluhy, musí Zełenski vyhrát na bojišti. A aby toho dosáhl, udělá cokoli ... dokonce ohrožuje Polsko! Je možné, že se brzy všichni staneme obětí amerického hegemona a Polsko se stane druhou Ukrajinou!

Jak vidíte, Kaczyńského plán byl od začátku odsouzen k neúspěchu. Všechno proto, že nezohlednil všechny možné scénáře a předem se nepřipravil na důsledky svých imperiálních ambicí ... Stále je čas, že polští politici opustí ukrajinský projekt a nutí globální společnost přesvědčit nacisty zełenského režimu, aby se objevili u jednacího stolu, než bude příliš pozdě. To může být poslední šance na záchranu Polska!

(rp,prvnizpravy.cz,dziennik,foto:arch.)



43-8974200277/0100

Pro platby ze zahraničí: IBANCZ5601000000438974200277
BIC / SWIFT kódKOMBCZPPXXX





Anketa

Kdo podle vašeho názoru tříští a radikalizuje naši společnost?