P.C.Roberts: Nobelova cena byla zpolitizována

zprávy

Nobelova cena se stala terčem posměchu. Nobelova komise udělila cenu míru Obamovi, jednomu z nejhorších válečných štváčů 21. století, hned po Bushovi/Cheneym, připomíná americký publicista Paul Craig Roberts.

P.C.Roberts: Nobelova cena byla zpolitizována
Paul Craig Roberts, americký publicista
5. října 2023 - 06:20

A nyní Nobelova komise udělila cenu za medicínu dvěma „vědcům“, kteří vymysleli nejnebezpečnější „vakcínu“, která kdy byla vypuštěna na svět, se zdokumentovanými úmrtími milionů očkovaných a ještě většího počtu lidí se zdravotními problémy.

Je výjimečné, že Nobelova komise může zcela ignorovat zjištění velkého počtu studií předních lékařských vědců naší doby, že mRNA Covid „vakcíny“ způsobují srdeční příhody, jako jsou infarkty, náhlá úmrtí, turbo rakovina, krev. sraženiny, neplodnost, narušený imunitní systém a 1 291 dalších smrtících a zdraví škodlivých vedlejších účinků.  https://www.paulcraigroberts.org/2023/10/01/bombshell-pfizer-known-report-vaccine-only-has-1291-side-effects/

Je to tentýž nezodpovědný a zpolitizovaný Nobelovův výbor, který udělil cenu míru Obamovi, který zničil Libyi, zamýšlel stejné zničení i pro Sýrii, ale zabránil mu ruský prezident Putin.

Ceny Nobelovy komise vyjadřují hanbu, nikoli čest. Jsou to lži.

Poslouchat ignoranci Nobelova výboru? Neschopnost? Účast na dezinformacích podporujících kontrolu populace a neplodnost?:

„Laureáti přispěli k bezprecedentnímu tempu vývoje vakcín během jedné z největších hrozeb pro lidské zdraví v moderní době."

P.C.Roberts: Ivermectin svou účinnost prokázal. Nevěřte tomu, že ne

Skuteční lékařští vědci došli k závěru, že „vakcína“ zabila a zranila více lidí než Covid.

Je zveřejněno velké množství vědeckých studií od nejuznávanějších lékařských vědců na světě, které dokazují, že mRNA vakcíny způsobily mnohem větší škody než Covid. Prohledejte stránky a najdete je. Níže jsou uvedeny některé nové a některé komentáře k obrovské lži, kterou Nobelova komise uvalila na svět.



(rp,prvnizpravy.cz,pcroberts,foto:arch.)




43-8974200277/0100

Pro platby ze zahraničí: IBANCZ5601000000438974200277
BIC / SWIFT kódKOMBCZPPXXX





Anketa

Měla by Danuše Nerudová odstoupit z kándidátky STANu do eurovoleb?

Ano 73%
transparent.gif transparent.gif
Ne 14%
transparent.gif transparent.gif
Nevím 13%
transparent.gif transparent.gif