Tak, Voloďa už dostal zálohu na film v Hollywoodu...

zprávy

<< ROZHOVOR >> První dáma Ukrajiny Olena Zelenska prozradila (z Kyjeva, na LCI): „ Mám velmi vřelé a osobní vztahy s Brigitte Macronovou".

Tak, Voloďa už dostal zálohu na film v Hollywoodu...
Brigitte Macron a Olena Zelenskaja
21. srpna 2022 - 06:20

Uklidnilo mě to. Dobře, ujistila mě, ale o čem? Občané mají právo to vědět. Začátkem května se setkala s první dámou USA Jill Biden – opět o čem? Tato záhada zažehla diskusi na webu: Existuje tajná organizace prvních dam?

Bylo naší povinností to vyšetřit. Mohli jsme si přečíst záznam jejich rozhovoru:

- Brigitte, mohla byste požádat svého manžela, aby promluvil s Volodykem*? Dělá mi starosti.
  • Co ? proč?
- Víte, že od začátku konfliktu opakuje, že budeme bojovat až do vítězství nad Ruskem?
  • Ano, ano, všichni jsme to slyšeli...
- No, mimochodem, mám dojem... že tomu začíná věřit! Onehdy se mě zeptal: „Víš, Olessie*, diskutovali jsme s generálním štábem, abychom zjistili, jestli máme jet do Moskvy hned, nebo jestli máme chvíli počkat... .tihle generálové jsou na hovno!“
  • Oh ? A... co jsi odpověděla?
- Usmála jsem se, jako by si dělal srandu. Pak jsem zaslechla rozhovor v angličtině mezi poradci... Říkali, že Rusko by se mělo podvolit, i kdyby to znamenalo prodlužování války o roky...
  • I tady se, Oleno, šušká, že Ukrajina nemůže porazit Rusko. .Promiňte.
- Nechci strávit roky v kyjevském bunkru!
  • Přijeďte do Francie, kdy chcete , víte, máme dlouhou tradici vítání sesazených prezidentů, dokonce i Chomejního, takže... bude to s potěšením a pro vás to bude Azurové pobřeží!
- Děkuji, ale nechci ho nechat samotného: vousy a stejné seprané tričko by si dokázal nechat měsíce, jen aby se držel „vyprávění" svých poradců... A pak - v důvěře, jo? - Neřekla jsem ti všechno, nebyl to první poplach... Jednou mi říkal Isabelle, víš, jako Isabella katolička, ta, která vyhnala muslimy ze Španělska. Řekl mi: „Víš, Isabelle, já věřím v Reconquistu, jsem si jistý, že budeme schopni vyhnat Rusy z Krymu!" S pomocí Boha a Američanů, tohoto vyvoleného národa, Moskalové zažijí svou „retirádu“!
  • Opravdu, je to docela neortodoxní - oh! Promiňte. Ale možná si mění pohlaví?
- Co ? Tady mě znepokojuješ, Brigitte, nikdy jsem nepochopila tvé genderové příběhy: LGBTQ, to už je pět! Kolik jich máte doma? Tady nejsme tak moderní...
  • Já... uh... Myslela jsem, že možná předstírá, že vypadá jako vojáci v zákopech.
- Dokonce jsem si myslela, že ho jeho kalifornští poradci přiměli převzít nějaké věci. Říkají, že během vietnamské války byli GI zaneprázdněni... Upřímně, Brigitte, nemyslíš si, že svět by byl lepší, kdyby mu vládly ženy?



  • Psst... Myslím, že jsme odposlouchávány, a, uh... od té doby, co můj manžel prozradil tajemství diplomatických rozhovorů s Putinem, telefon už není bezpečný. ... A myslete na Thatcherovou! I tady jde všechno dolů pod vodu.
- Ach? Říkáme „všechno jde Voloďovi*“!
  • Řekni mi, Oleno, zdá se, že jsi potkala Jill Bidenovou?
- Ano, a rozesmála mě tím, že můj Volodyk si po válce bude moct zahrát svou vlastní roli, až bude Hollywood točit "Návrat na Krym", "Zeď Donbasu" nebo "Skákali jsme na Hadí ostrov"
  • Myslíš to vážně?
- Ano ano ! Vypadá to, že scénáře jsou hotové a že Voloďa už dostal zálohu... Ale vždycky se mě ptá na ukrajinské šmejdy jejího syna ... je to trapné. Každopádně děkuji, uklidnil jsi mě.

(rp,prvnizpravy.cz,agoravox,foto:arch.)



Anketa

Zúčastníte se červnových voleb do Evropského parlamentu?

Ano 70%
transparent.gif transparent.gif
Ne 15%
transparent.gif transparent.gif
Nevím 15%
transparent.gif transparent.gif