WEF varuje v Davosu před „nemocí X“ s 20krát více úmrtími než Covid-19

zprávy

Tento týden ve švýcarském Davosu začíná výroční zasedání Světového ekonomického fóra (WEF) a program je bohatý obvyklými podezřelými, píše se na německém webu uncutnews.

WEF varuje v Davosu před „nemocí X“ s 20krát více úmrtími než Covid-19
Ilustrační foto
15. ledna 2024 - 06:20

Naši globální vládci, mající se skvěle,  budou požadovat naše kolektivní zotročení, které je samozřejmě nezbytné pro naše „větší dobro“.

Program 2024 je událostí na věčnost. Účastníci uslyší Alberta Bourlu ze společnosti Pfizer a Sama Altmana z Open AI mluvit o umělé inteligenci (AI). Uvidíte obhájce depopulace Billa „Bugmana“ Gatese, jak prosazuje klimatický podvod. John Kerry bude hovořit o „přeměně energie“ ve čtyřech různých fázích. Klaus Schwab se setkal s druhým nejvyšším čínským vládním úředníkem na osobní schůzce.


Zvlášť jeden panel ale vyčnívá: Příprava na nemoc X. Téma je neuvěřitelně vágní a zároveň neuvěřitelně znepokojivé.

Popis diskuse uvádí: „S novými varováními Světové zdravotnické organizace o  neznámé nemoci „se připravte na různé výzvy“.

V panelu vystoupí špičkoví lidé, včetně ředitele WHO Dr. Tedros a prezident společnosti AstraZeneca.

Koncept „nemoc X“ byl přijat Světovou zdravotnickou organizací v roce 2018. Dr. Tedros, Dr. Anthony Fauci, Jeremy Farrar z eugenického Wellcome Trust a mnoho vysokých osobností v popředí politiky hysterie Covid se v průběhu let podílelo na prosazování hypotézy nemoci X.

Nyní je pro normální lidi snadné toto šílenství zavrhnout. Ale vzhledem k tomu, že se v Davosu shromažďují mocné a bláznivé mozky, stojí za to udržovat si o těchto událostech určité situační povědomí, protože často mohou poskytnout pohled do nekontrolovaného myšlení těchto technokratických tyranů.

V této souvislosti stojí za připomenutí, že na WEF 2019 v Davosu byl vyhlášen další nechvalně známý předpovědní panel. Tento panel skončil oznámením události 201.

Událost 201 byla simulovaná „válečná hra“, ve které fiktivní koronavirus přeskočil ze zvířecího světa na lidi, přičemž organizátoři varovali před „podobnou pandemií v budoucnosti“.

Zní to povědomě, že?

Udlost 201 se stala známou pro své dokonalé načasování. Jen pár týdnů po simulaci vypukla skutečná pandemická hysterie.

Pokusí se světovládná třída v Davosu 2024 znovu zažehnout globální hysterii?

(rp,prvnizpravy.cz,uncutnews,foto:arch.)



43-8974200277/0100

Pro platby ze zahraničí: IBANCZ5601000000438974200277
BIC / SWIFT kódKOMBCZPPXXX





Anketa

Zúčastníte se červnových voleb do Evropského parlamentu?

Ano 63%
transparent.gif transparent.gif
Ne 19%
transparent.gif transparent.gif
Nevím 18%
transparent.gif transparent.gif