Zkorumpované US ministerstvo nespravedlnosti chrání Huntera Bidena

zprávy

Federální soudkyně Maryellen Noreika to vidí velmi jasně, jde o vysoce protekční dohodu zkorumpovaného amerického ministerstva  spravedlnosti pro Huntera Bidena a proto ji odmítla.

Zkorumpované US ministerstvo nespravedlnosti chrání Huntera Bidena
Joe Biden a Hunter Biden
31. července 2023 - 04:20

Pokud jsou příznivci Trumpa inteligentní, přispěchají k její obraně a ochraně, píše americký publicista Paul Craig Roberts.


Je spravedlnost ve Spojených státech tak zkorumpovaná, je tady možnost se vykoupit z viny?  Je spravedlnost v Americe úplně mrtvá?  Zeptejte se Juliana Assangeho.  Zeptejte se Donalda Trumpa. Zeptejte se 1000 Američanů, kteří se zúčastnili Trump rally a byli za to uvězněni, za falešné obvinění.  Zeptejte se lékařských vědců, kteří byli potrestáni za to, že řekli pravdu o Covidu a vakcínaci.  Zeptejte se členů americké armády, kterým je odepřena povýšení, protože jsou bílí.  Zeptejte se . . .



Spravedlnost v Americe? To je špatný vtip. Zkorumpovaný americký establishment nedovolí soudkyni Maryellen Noreika hájit spravedlnost. Bude obětí "nehody?" Má slíbeno jmenování do Nejvyššího soudu, pokud změní své rozhodnutí? Co udělá zkorumpovaný americký establishment? Přijme porážku? Ne, vsázím svůj život, že ne!

Očekávalo se, že se syn amerického prezidenta Joe Bidena, Hunter, přizná k daňovým poplatkům a připustí trestný čin se zbraněmi, dohoda o žalobách, sjednaná během několika týdnů, by pravděpodobně Huntera Bidena uchránila před vězením.

Ale soudkyně Maryellen Noreika se postavila proti dohodě, podlení dohoda obsahuje „nestandardní podmínky“ a její navrhované řešení trestného činu držení zbraně bylo „neobvyklé“".

(rp,prvnizpravy.cz,pcroberts,foto:arch.)



43-8974200277/0100

Pro platby ze zahraničí: IBANCZ5601000000438974200277
BIC / SWIFT kódKOMBCZPPXXX





Anketa

Souhlasíte s tím, že na světovém šampionátu v hokeji letos nestartují Rusové?

Ano 12%
transparent.gif transparent.gif
Ne 74%
transparent.gif transparent.gif
Je mi to jedno 14%
transparent.gif transparent.gif