Rajchl vyhlásil otevřenou válku politickým neziskovkám

politika

Advokát a předseda strany PRO Jindřich Rajchl se vyjádřil k tématu politických neziskovek. Plánem strany PRO je tyto neziskovky zcela odstřihnout od veřejných financí. Podle Rajchla jsou rakovinou metastazující v celé naší společnosti.

Rajchl vyhlásil otevřenou válku politickým neziskovkám
Jindřich Rajchl (PRO)
29. dubna 2024 - 06:30

„Na e-mailovou adresu naší strany PRO přišla výzva webu Svět neziskovek, zda bychom  měli zájem se zúčastnit jimi pořádané ankety ve formě zaslání odpovědí na jejich 3 otázky. Tak jsme jim napsali, že velmi rádi a připravili následující odpovědi:

1. Zajímáte se v souvislosti s evropskými volbami o aktivity neziskového sektoru? Plánujete nějak hájit jejich zájmy, využívat jejich expertízu? Co vlastně může dělat EU pro organizovanou občanskou společnost?

Odpověď: Politické neziskovky plánujeme zcela odstřihnout od veřejných financí. Současně chceme upravit legislativu tak, aby dary od soukromých subjektů nebylo možné odečíst ze základu daně. Politické neziskovky jsou rakovinou metastazující v celé naší společnosti a za stranu PRO jim vyhlašuji otevřenou válku.



2. Podle průzkumů veřejného mínění voliče nejvíce zajímají témata migrace, ekologie a postoje ke klimatické změně a postupu EU v oblasti války na Ukrajině. Jak se k těmto tématům stavíte a jakou politiku plánujete v případě zvolení prosazovat?

Odpověď: Naším záměrem je prosadit okamžité ukončení Migračního paktu, jenž je jen jiným názvem pro zavedení povinných migračních kvót, zastavit všechny kroky vedoucí k realizaci monstrózní zelené lži s krycím jménem Green Deal a následně dosáhnout jeho zrušení. Co nejdříve chceme také odstoupit z podvodného systému emisních povolenek, jenž slouží pouze k ožebračování našich občanů za účelem zvyšovaní životní úrovně západní Evropy. Naším cílem bude ochrana českých národních zájmů tedy budeme bránit suverenitu, bezpečnost a prosperitu ČR. Dále budeme na evropské úrovni kategoricky prosazovat ukončení dodávek zbraní na Ukrajinu a aktivně se zapojíme do všech aktivit, které povedou k bezodkladnému uzavření příměří s následným jednáním o podmínkách trvalého míru.

Psali jsme:

3. Jaká další témata vás pálí? Čemu byste se dále chtěli věnovat v Evropském parlamentu?

Odpověď: Plánujeme se s maximální razancí a všemi našimi právními kapacitami zapojit do vyšetřování korupčního jednání Ursuly von der Leyen a vyvodit vůči ní trestně-právní odpovědnost. Jsme přesvědčeni, že předsedkyně Evropské komise patří za mříže. Dále se budeme snažit ze všech sil blokovat implementaci všech neomarxisticých experimentů, jakými jsou genderismus, multikulturalismus a Green Deal. Za tímto účelem se pokusíme hrát co nejaktivnější roli při jednání o vzniku nové konzervativní frakce v čele se stranami Fidezs, Smer a PiS, jež by měla být efektivní brzdou proti těmto destrukčním plánům bruselských psychopatů.

Myslím, že ve Světě neziskovek budou mít z našich odpovědí velkou radost. Ale my se jim fakt podbízet nehodláme.

P.S. Naše odpovědi se samozřejmě netýkají nepolitických neziskovek, jako je horská služba, dobrovolní hasiči, kynologické spolky, spolky působící v oblasti zdravotnictví a sociální péče atd. Tyto budeme přirozeně i nadále velmi aktivně podporovat," zveřejnil odpovědi na svém oficiálním profilu na facebooku advokát a předseda strany PRO Jindřich Rajchl.

(jar, prvnizpravy.cz, foto: red.)


Anketa

Souhlasíte s tím, že na světovém šampionátu v hokeji letos nestartují Rusové?

Ano 13%
transparent.gif transparent.gif
Ne 73%
transparent.gif transparent.gif
Je mi to jedno 14%
transparent.gif transparent.gif