Brno: Lázeňské a relaxační centrum Rašínova modernizovalo

regiony

Lázeňské a relaxační centrum Rašínova je známé především svým krytým bazénem a wellness službami. V samotném centru Brna se dá kromě plavání a relaxu také zacvičit. Nyní mnohem kvalitněji a efektivněji.

Brno: Lázeňské a relaxační centrum Rašínova modernizovalo
Posilovna
7. května 2024 - 11:00

V posilovně, která je součástí centra, totiž proběhla výměna některých strojů s jediným cílem a to zkvalitnění služeb pro návštěvníky.

Společnost STAREZ – SPORT, a.s., provozovatel brněnských sportovišť, zmodernizovala vybavení posilovny, aby poskytla návštěvníkům ještě lepší zážitek z tréninku a pohybu. Nové, výkonnější modely nyní odpovídají nejnovějším trendům v oblasti fitness technologií. Nejenže poskytnou návštěvníkům širší spektrum cvičebních možností a variant, ale také zvýší komfort a bezpečnost během jejich tréninku.

Praktičtější je nyní posilovna také pro trenéry centra, kteří kromě vypracování výživových plánů, mohou trénink sestavit ještě více na míru klienta a na více stanovištích. Jednodušší a pohodlnější manipulaci se stroji, například v nastavování váhy na strojích, zase ocení ženy či aktivní senioři. Obměnou strojů navýšil provozovatel také kapacitu cvičících.

Červencovou dlouhodobě naplánovanou odstávku Lázeňského a relaxačního centra Rašínova využije správce brněnských sportovišť efektivně. Během opravy dna bazénové vany, ještě kompletně zrekonstruuje pánské sprchy právě u posilovny.

Tyto úpravy dokazují snahu provozovatele neustále zdokonalovat sportoviště pod svou správou a poskytovat vysokou úroveň služeb pro své návštěvníky.

Jihomoravskenovinky.cz informovala Michaela Dittrichová, tisková mluvčí, STAREZ – SPORT, a.s..

(rp,jihomoravskenovinky.cz,foto:starez)


Anketa

Kdo podle vašeho názoru tříští a radikalizuje naši společnost?