Další odhalený volební podvod ve státech Wisconsin a Maryland

zprávy

Začala slyšení k útoku na Kapitol 6. ledna 2021, politické představení organizují demokraté a RINOS (odpadlíci republikáni), skuteční republikáni byli z vyšetřování vyloučeni.

Další odhalený volební podvod ve státech Wisconsin a Maryland
Volby 2020
29. července 2021 - 04:20

Jak k tomu uvedla Nancy Pelosiová, předsedkyně Sněmovny reprezentantů Spojených států amerických za Demokratickou stranu: „Ti dva (republikáni-pozn.red.), které jsem nejmenovala, jsou lidé, kteří by  ohrozili integritu vyšetřování.“

Co to je integira vyšetřování? Jednotné hlasování? Neodporovat zadanému výsledku? Koneckonců už to není o faktech a demokracii, ale spíše pouze o diskreditaci Donalda Trumpa a jeho příznivců a pravděpodobně také o „kouřovou clonu“ s ohledem na kontrolu amerických voleb 2020 v několika amerických státech.

Zatímco na včerejším jednání několik policistů v slzách popisovalo své zkušenosti s protesty na Kapitolu s videozáznamy důkazů těchto prohlášení pravděpodobně nezveřejněných, pokračuje přezkum amerických voleb z roku 2020.


Ve státě Wisconsin vyhrál Joe Biden a porazil Donalda Trumpa zhruba o 20.000 hlasů. Biden zde získal 10 hlasů volitelů. Wisconsin je také jedním ze států, ve kterých o volbách rozhodovalo historicky velké množství korespondenčních hlasů.

Nyní výkonný ředitel Look Ahead Matt Braynard oznámil, že v prezidentských volbách ve Wisconsinu bylo odhaleno nejméně 157.299 nelegálních hlasovacích lístků. Počet hlasů, o nichž se domnívají, že byly odevzdány nezákonně, je zhruba osmkrát vyšší než rozdíl 20.000 hlasů mezi Bidenem a Trumpem. Naznačuje to, že v návaznosti na rozhodnutí Nejvyššího soudu ve Wisconsinu v roce 2020 došlo k definitivnímu rozšíření voličských podvodů v celém státě a že státní úředníci o této situaci věděli.

Maryland - Joe Biden vyhrál v tomto státě také s asi 950 000 hlasů a získal 10 hlasů volitelů.

Marylandská skupina pro integritu voličů zjistila závažné nesrovnalosti ve čtyřech Marylandských krajích . Podle jejich výsledků se počet hlasů demokratů zvýšila ve čtyřech cílených krajích. Ve všech čtyřech krajích ve volbách v roce 2012 a 2016 získali demokraté minimální počet hlasů, celkově mezi 1% a 2%. V roce 2020 se však ve všech čtyřech krajích zvýšil počet hlasů, při použití stejné metriky, pro demokraty na 34 až 37%. Zdá se, že k tomu došlo bez nárůstu populace, rozšíření registrace nebo zvýšení hlasů pro obě strany.

(rp,prvnizpravy.cz,jouwatch,foto:arch.)


Anketa

Zúčastníte se červnových voleb do Evropského parlamentu?

Ano 73%
transparent.gif transparent.gif
Ne 14%
transparent.gif transparent.gif
Nevím 13%
transparent.gif transparent.gif